Ένθετο Σινεμά: Τα «καλύτερα» των κινηματογραφικών φεστιβάλ από το Τόκιο μέχρι τη Θεσσαλονίκη

Από το Τόκιο, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη παρουσιάζουμε τα καλύτερα των σημαντικών κινηματογραφικών φεστιβάλ αλλά και τις ταινίες της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας. Όλα, στην Ειδική Έκδοση «Σινεμά» του ERTNews.

Η εμβληματική ταινία του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν που έκανε πρεμιέρα στις Κάννες και την είδαμε στο φεστιβάλ της Ρώμης, καταλήγει στο Τόκιο για να τα πάρει όλα και να φύγει. Βραβείο καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και πρώτης ανδρικής ερμηνείας για μια ταινία ωρολογιακή βόμβα. Ο Γιώργος Κωτσάκος βρέθηκε στο Φεστιβάλ του Τόκιο και μας έστειλε αποκλειστικά πλάνα.

Ο νέος “μαύρος Πάνθηρας”, μια σχεδόν Ιταλίδα Πενέλοπε Κρουθ στην ταινία «Απέραντη αγάπη» και η Σμαράγδα Καρύδη στην καλύτερη μέχρι στιγμής κινηματογραφική της ερμηνεία στο πλαίσιο της νέας ταινίας του Πάνου Κούτρα με τίτλο “Dodo, πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες.

Δείτε ακόμα στον Ειδική Έκδοση – ΣΙΝΕΜΑ:

Με ήρωα το παιδί και τον έφηβο, το 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού κινηματογράφου ανοίγει αυλαία στις 14 Νοεμβρίου και κατεβάζει στις 20. Πολλές προβολές που αξίζουν τον κόπο σε χώρους όπως το Μέγαρο των Φίλων της Μουσικής, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, τους κινηματογράφους 1-2 Cinemax αλλά και τον Δαναό θα φιλοξενήσουν ένα πλούσιο και πλουραλιστικό πρόγραμμα.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΛΙΖΑΡΔΟΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος