Κέβιν Σπέισι: Επιστροφή στα πλατό μετά το σκάνδαλο – Η πρώτη ταινία στις ΗΠΑ μετά από τέσσερα χρόνια

Τέσσερα χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για τα πολλαπλά περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης νεαρών, κυρίως, αγοριών ο Κέβιν Σπέισι βρήκε και πάλι δουλειά στις ΗΠΑ.

Ο βραβευμένος ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια έγινε ο απόκληρος του Χόλυγουντ, αυτές τις ημέρες επέστρεψε στα κινηματογραφικά πλατό και συγκεκριμένα στη νέα του ταινία με τίτλο «Peter Five Eight», που γυρίζεται σε μια μικρή πόλη στην Καλιφόρνια.

Όπώς φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ιστότοπος tmz, το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο του Σπέισι, ο οποίος διακρίνεται στη φωτογραφία με μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου.

Κέβιν Σπέισι: Επιστροφή στα πλατό μετά το σκάνδαλο – Η πρώτη ταινία στις ΗΠΑ μετά από τέσσερα χρόνια

Αυτή είναι η πρώτη ταινία επί αμερικανικού εδάφους. Είχε προηγηθεί η ευρωπαϊκή επιστροφή του στο ιταλικό φιλμ “L’uomo che disegno Dio.”

Kαι παρότι το σκάνδαλο με τις κακοποιήσεις αγοριών αμαύρωσε τη φήμη του και του κόστισε συνεργασίες και αμέτρητα χρήματα για την υπεράσπισή τους, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει καταδικαστεί για κάτι. Η υπόθεση εναντίον του στη Μασαχουσέτη απορρίφθηκε το 2019 και το Δικαστήριο του Λος Άντζελες αρνήθηκε να του απαγγείλει κατηγορίες μετά το θάνατο ενός από τους καταγγέλλοντες.

Ωστόσο, τα νομικά προβλήματα του Σπέισι δεν τελειώνουν εδώ. Ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2020, υπέβαλε εκ νέου μήνυση εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση ο ηθοποιός Άντονι Ραπ και ένας ακόμη άνδρας, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Οι δυο τους κατήγγειλαν τον κινηματογραφικό αστέρα και πρώην πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς «House of cards», ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά τη δεκαετία του 1980, όταν αμφότεροι ήταν 14 ετών.

Τα νομικά μέτρα εναντίον του Σπέισι ήρθαν σχεδόν τρία χρόνια μετά τις πρώτες αναφορές του Ραπ για την αποπλάνησή του από τον ηθοποιό όταν ήταν ακόμη ανήλικος. Στον απόηχο του κινήματος #metoo, το Χόλυγουντ γύρισε την πλάτη στον Σπέισι. Εκδιώχθηκε από την σειρά όπου πρωταγωνιστούσε πλάι στην Ρόμπιν Ράιτ και κόπηκε από τα βραβεία Έμμυ.

Ο διάσημος πρωταγωνιστής, που τιμήθηκε με το βραβείο Όσκαρ το 2000 για τον ρόλο του στην ταινία American Beauty, έχει δηλώσει αθώος στις κακουργηματικές κατηγορίες της σεξουαλικής παρενόχλησης και βιαιοπραγίας σε ένα μπαρ στο Ναντάκετ, ενώ για τις καταγγελίες του Άντονι Ραπ με ανάρτησή του, τον Οκτώβριο του 2017 είχε δηλώσει ότι δεν θυμόταν το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από 30 χρόνια.

Πηγή: Tmz

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος