«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Έρχεται η νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι η νέα αστυνομική σειρά της ΕΡΤ που θα προβάλλεται από τον Σεπτέμβριο με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο και πλειάδα ηθοποιών σε ρόλους-έκπληξη. Το αστυνομικό σίριαλ με στοιχεία νουάρ βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» και έχει τη σκηνοθετική καθοδήγηση των Πανταζούδη και Κυράνη.

Έχει και στοιχεία νουάρ θρίλερ και είναι και κοινωνικό και είναι πολύ καλογραμμένο. Νομίζω το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό” τόνισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ο οποίος επιστρέφει στην συχνότητα της δημόσια τηλεόρασης μετά από αρκετά χρόνια.

Όλα ξεκινούν όταν ένας καθηγητής επιστρέφοντας σπίτι του βρίσκει δολοφονημένη τη σύζυγό του και εξαφανισμένη την κόρη του. Στην προσπάθειά του να μάθει τι έχει συμβεί θα αρχίσει να ξεμπλέκει ένα κουβάρι ανατροπών γεμάτο μυστήριο και πολλά μυστικά.

Το σενάριο έχει τρομερό ενδιαφέρον και σασπένς. Ο ρόλος μου είναι πολύ ωραίος” δηλώνει η Μελίνα Ασλάνογλου, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος θα υποδυθεί τον πατέρα ενός παιδιού, έναν άνθρωπο της νύχτας.

Κάνει υπέροχες δουλειές η ΕΡΤ και χαίρομαι που βρίσκομαι σε αυτό το κανάλι” σημείωσε η ηθοποιός Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η Βικτωρία που υποδύομαι εγώ είναι ένα σκοτεινό πρόσωπο που δείχνει άλλη από αυτή που είναι στην πραγματικότητα” αποκαλύπτει η Έμιλυ Κολιανδρή.

Μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στο βασικό καστ της σειράς θα δούμε νέους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους μαθητές του σχολείου.

Ρεπορτάζ: Ρεπορτάζ: Μαρία Μαγκλάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος