Και πάλι θα βρεθούν «Στα μαχαίρια»

Το 2019 μια ταινία μας έκανε να επανεκτιμήσουμε το είδος των who-done-it ταινιών.

Ήταν το «Στα Μαχαίρια», η τελευταία μεγάλη εμπορική επιτυχία του Κρίστοφερ Πλάμερ πριν φύγει από τη ζωή. Την ίδια χρονιά μάλιστα ο σπουδαίος ηθοποιός είχε παίξει στην ταινία Ελληνικού ενδιαφέροντος «Οι Βράχοι της Ελευθερίας».

Η ΕΡΤ τότε είχε συναντήσει τους πρωταγωνιστές στο κόκκινο χαλί του TIFF.

Με τον ηθοποιό αλλά και τον χαρακτήρα του να είναι εκτός, το σίκουελ της ταινίας πήρε άλλη κατεύθυνση… την Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι.

Στη θέση του παρέμεινε ο Daniel Craig στη μετά-Bond πορεία του και τον ρόλο του Benoit Blanc. Ο Rian Johnson που έκανε ένα εξαιρετικό deal με το Netflix για δύο ακόμα συνέχειες της ταινίας, στρατολόγησε εκτός από τον γνωστό βρετανό ηθοποιό τους Ethan Hawke, Edward Norton και Kate Hudson. Η Kate εδώ και πολλά χρόνια επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια της τη χώρα μας, όσο για τον Ethan, το 2012 είχε περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της ταινίας «Before Midnight».

Η ταινία προβλέπεται να κάνει πρεμιέρα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά αυτό το φθινόπωρο ενώ δεν θα μας κάνει εντύπωση αν η πρεμιέρα του γίνει, όπως και στο πρώτο μέρος, στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος