«Ιnside»: Ο Γουίλιαμ Νταφό πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Βασίλη Κατσούπη (video)

Ο σκηνοθέτης Βασίλης Κατσούπης κάνει δυναμικό ντεμπούτο στις ταινίες μυθοπλασίας με το φιλμ «Ιnside» που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για 4 Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Γουίλιαμ Νταφό. 

Στο τρέιλερ της ταινίας που μόλις κυκλοφόρησε, ο Νταφόε εμφανίζεται ως… διαρρήκτης, απομονωμένος σε μια αίθουσα γεμάτη έργα τέχνης κατά τη διάρκεια μιας ληστείας που τελικά δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε… Ο ληστής έργων τέχνης με το όνομα… Νemo αναγκάζεται να βρει  τρόπο να επιβιώσει στο πολυτελές και τεχνολογικά προηγμένο, αλλά και να προστατέψει την πνευματική διαύγειά του.

«Ιnside»: Ο Γουίλιαμ Νταφό πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Βασίλη Κατσούπη (video)

Την παραγωγή του «Ιnside» έφερε εξολοκλήρου εις πέρας η Heretic με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε στούντιο της Κολωνίας. Το σενάριο υπογράφει ο Μπεν Χόπκινς, ενώ στην παραγωγή συναντάμε τους Γιώργο Καρναβά, Μάρκος Κάντις, Ντράις Φλίπο, με την ελληνική Heretic («Τρίγωνο της Θλίψης») στην παραγωγική στήριξη. Η Focus αναλαμβάνει την βορειοαμερικανική (ΗΠΑ, Καναδάς) διανομή, ενώ η Universal International θα διανείμει το έργο στον υπόλοιπο κόσμο.

H πρεμιέρα της ταινίας στο εξωτερικό θα γίνει στις 10 Μαρτίου 2023.

Ο σκηνοθέτης έγινε γνωστός το 2016 από το ντοκιμαντέρ «My friend Larry Gus» και αφορά τον Έλληνα μουσικό παραγωγό και στενό του φίλο Larry Gus. Πρόκειται για το οδοιπορικό του 26χρονου μουσικού Παναγιώτη Μελίδη, από την Ημαθία, με αφετηρία τη Βέροια και σταθμούς την Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο. Γυρισμένο σε στυλ home-movie, το ντοκιμαντέρ εισχωρεί στον προσωπικό χώρο του καλλιτέχνη και παράλληλα φωτίζει πτυχές της νεανικής κουλτούρας στην Ελλάδα.

Ο νεαρός σκηνοθέτης Βασίλης Κατσούπης (ή dipyadeep) γεννήθηκε στον Βόλο το 1977 και μετά τις media σπουδές του στην Αγγλία, έκανε Master στη σκηνοθεσία. Αργότερα και για τρία χρόνια δίδαξε στο νεοσύστατο τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα, όπου συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής Filmiki Productions στη δημιουργία, στη σκηνοθεσία και στην παραγωγή διαφημιστικών ταινιών, ως μέλος της σκηνοθετικής ομάδας the cOre. Η παραγωγή του «My friend Larry Gus» είναι των Βασίλη Κατσούπη– Γιώργου Καρναβά (Heretic) με συμπαραγωγούς τους Filmiki 235, Oxyzed, Byrd και Filmiki.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος