Ημιτελικός Eurovision: Aναχώρησε η ελληνική αποστολή – Με θεατές η φετινή διοργάνωση (video)

Εννιά μέρες έμειναν μέχρι τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2021 και οι πρώτες πρόβες άρχισαν ήδη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Μετά την περσινή ματαίωση, η φετινή διοργάνωση, η 65η, θα έχει θεατές με φυσική παρουσία και με τα απαραίτητα μέτρα για τον κορονοϊό.

Με πολλή αισιοδοξία και μπόλικο ενθουσιασμό στις αποσκευές τους αναχώρησαν μέλη της ελληνικής αποστολή από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τελικό προορισμό το Ρότερνταμ.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη που είναι η νεαρότερη εκπρόσωπος στην ιστορία της χώρας μας στον Διαγωνισμό έπρεπε να κάνει ένα ακόμη χρόνο υπομονή για να βρεθεί στη σκηνή του Ρότερνταμ.

Οι Ολλανδοί διοργανωτές υπόσχονται ένα μοναδικό υπερθέαμα με 3.500 θεατές σε κάθε σόου, με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

“Το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο από τον Διεθνή Τύπο. Οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές. Έχουμε αιτήματα για συνεντεύξεις τώρα που θα αναχωρήσει, αλλά και στο Ρότερνταμ” αναφέρει ο υπεύθυνος Τύπου της ελληνικής αποστολής, Νίκος Βουλαλάς.

Την ίδια στιγμή στο Ρότερνταμ συνεχίζονται κανονικά οι πρόβες των χωρών που συμμετέχουν στον Πρώτο Ημιτελικό. Ανάμεσά τους και η Κύπρος, που διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της.

Η Ελλάδα, που διαγωνίζεται στο Δεύτερο Ημιτελικό την Πέμπτη 20 Μαΐου, θα κάνει την πρώτη της τεχνική πρόβα τη Δευτέρα στη μία το μεσημέρι.

“Έχουμε ετοιμάσει μια ενδιαφέρουσα και πολύ πρωτότυπη συμμετοχή, που ελπίζουμε να απολαύσουν οι θεατές” τονίζει η αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Σοφία Δρανίδου.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Άγις Μενούτης, Χαρά Γιαννοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος