Οι Villagers of Iaonnina City στην Τεχνόπολη

Στην Τεχνόπολη κατεβαίνουν σήμερα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, οι Villagers of Ionnina City, μια από τις πιο πολυσυζητημένες μπάντες τις εγχώριας σκηνής, για μια συναυλία στην Αθήνα.

Συνδυάζοντας το στόουνερ ροκ (stoner rock) με την ηπειρώτικη μουσική, με ηλεκτρικές κιθάρες, μπάσο, τύμπανα, γκάιντα, παραδοσιακό κλαρίνο, οι VIC συνεχίζουν την πορεία που ξεκίνησαν εδώ και οχτώ χρονιά, παίζοντας αρχικά σε ένα μικρό κοινό για να φθάσουν στις σολντ άουτ εμφανίσεις τους σε μεγάλες σκηνές, όπως αυτή του Resistance Festival, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, στους χώρους της Γεωπονικής Σχολής.

Οι Villagers of Ionnina City δημιουργήθηκαν το 2007, κι έχουν κυκλοφορήσει ένα promo cd το 2010, το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο “Riza” κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014, ενώ λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή μορφή το “Zvara/Karakolia”. Τα τραγούδια και οι συνθέσεις του συγκροτήματος κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο.

Στην αποψινή συναυλία στο Γκάζι, μαζί τους στη σκηνή θα ανέβουν πολλοί καλεσμένοι φίλοι τους, όπως οι Vavoura Band και το πολυφωνικό συγκρότημα Πλειάδες.

Το συγκρότημα των VIC αποτελείται από: Τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Αλέξη Καραμέτη, τον μπασίστα Ακη Ζώη, τον κιμπορντίστα Αχιλλέα Ράδη, τον ντράμερ Αρη Γιαννόπουλο και τον Κωνσταντίνο Πιστιόλη στα πνευστά και τα δεύτερα φωνητικά.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10€. Ταμείο 12€

Ώρα έναρξης: 20:00

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος