Η Τόρι Σπέλινγκ εντοπίστηκε να διαμένει σε τροχόσπιτο με τα πέντε της παιδιά

Η γνωστή ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling), μετά τον χωρισμό με τον σύζυγο της, Ντιν Μακντέρμοτ (Dean McDermott), εντοπίστηκε να μένει σ’ ένα φθηνό μοτέλ στο Λος Άντζελες με τα πέντε παιδιά της.

Σύμφωνα όμως με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, δεν μένει πλέον εκεί και βρίσκεται σε κάμπινγκ στην κομητεία Ventura. Η διάσημη ηθοποιός διαμένει τώρα με τα παιδιά της σ’ ένα τροχόσπιτο Sunseeker E450.

Ο πατέρας της Τόρι Σπέλινγκ ήταν ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling). Ήταν παραγωγός της σειράς «Beverly Hills, 90210», στην οποία η Spelling ήταν μία από τις πρωταγωνίστριες. Η ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα τεράστιο αρχοντικό σε στυλ γαλλικού πύργου 56.500 τετραγωνικών μέτρων.

Η ηθοποιός εθεάθη να συμμαζεύει το τροχόσπιτο, να επιπλήττει τα παιδιά της καθώς και να πηγαίνει για ψώνια με την κόρη της. Το προσωρινό της σπίτι διαθέτει κουζίνα, μπάνιο, υπνοδωμάτιο και σαλόνι.

Τον περασμένο μήνα είχε αποδώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την μετακόμιση της στο μοτέλ σε προβλήματα μούχλας στο οικογενειακό τους σπίτι. Δεν αναφέρθηκε δηλαδή στον χωρισμό της απ’ τον σύζυγο της μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας ως αίτιο.

Γνωστοί και φίλοι της Τόρι δήλωσαν πως ανησυχούν που δεν απαντά στα τηλεφωνήματα τους και πως έχει «εξαφανιστεί».

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι το πατρικό της σπίτι που διέθετε 123 δωμάτια τέθηκε προς πώληση τον Φεβρουάριο του 2022 έναντι 165 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΗΓΗ: Dailymail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος