Η τελευταία δύσκολη «αποστολή» για τον Ντάνιελ Κρεγκ ως «007» (video)

Για τον Ντάνιελ Κρεγκ αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον θρυλικό πράκτορα 007 και έτσι το “No Time to Die” σηματοδοτεί ένα τέλος εποχής. Η νέα ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους τέλος του μήνα, με τον διάσημο ηθοποιό να αποχαιρετά τους συνεργάτες του συγκινημένος.

Ο διαχρονικός πράκτορας 007 που εμπνεύστηκε ο Ίαν Φλέμινγκ κέρδισε εκατομμύρια νέους θαυμαστές στο πρόσωπο του Ντάνιελ Κρέγκ του ηθοποιού που τον ενσάρκωσε ήδη από το 2006 σε τέσσερις ταινίες της σειράς με την πέμπτη το “No Time to Die”, έπειτα από συνεχείς αναβολές λόγω πανδημίας, να βγαίνει επιτέλους στις κινηματογραφικές αίθουσες της Βρετανίας στο τέλος του μήνα και στις αμερικανικές στις αρχές Οκτωβρίου.

Αποχαιρετώντας τους συνεργάτες του και τον ρόλο του ως Τζέιμς Μποντ, σε πρόσφατο ντοκιμαντέρ της Apple TV+, ο 53χρονος Κρεγκ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Όπως είπε: «Αγάπησα κάθε δευτερόλεπτο αυτών των ταινιών και ειδικά της τελευταίας , γιατί ξυπνούσα κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί σας. Και αυτό υπήρξε τιμή, από τις μεγαλύτερες της ζωής μου».

Στο “No Time to Die” ο Τζέιμς Μποντ αναλαμβάνει τη διάσωση μιας ψυχιάτρου που έπεσε θύμα απαγωγής, η αποστολή του όμως αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη από όσο αναμενόταν οδηγώντας τον 007 στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακού που διαθέτει όπλα νέας τεχνολογίας.

Τον Ντάνιελ Κρεγκ πλαισιώνουν μεταξύ άλλων, οι ηθοποιοί Λέα Σεϊντού, Άνα ντεζ΄Αρμας, Ναόμι Χάρις και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράμι Μάλεκ στο ρόλο του κακού.

Οι ταινίες Τζέιμς Μποντ αποτελούν τις πιο κερδοφόρες του Χόλιγουντ με το “Skyfall” να ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Πηγή: ΕΡΤ, Επιμέλεια: Χριστίνα Ποπορού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος