Η Ριάνα αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο Super Bowl 2023

Μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η Ριάνα στο Super Bowl 2023: Επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι ξανά έγκυος

Μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η Ριάνα (Rihanna) μαζί με την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή του «State Farm Stadium» στο Γκλέντεϊλ της Αριζόνα για το Super Bowl 2023.

Φορώντας μια ολόσωμη φόρμα μ΄ ένα εφαρμοστό κορμάκι από τον ισπανικό οίκο «Loewe» ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το «B…Better Have My Money». Από τις πρώτες στιγμές του σόου χαϊδευε την κοιλιά της, ενώ είχε αφήσει ανοιχτό το φερμουάρ του ρούχου της επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι είναι ξανά έγκυος.

Εκπρόσωπος της Ριάνα επιβεβαίωσε στο People ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της. Είναι η πρώτη έγκυος που πρωταγωνιστεί στο ημιχρόνο του Super Bowl. Σημειωτέον τον Μάιο του 2022 η βραβευμένη με Grammy και ο ράπερ A$AP Rocky, καλωσόρισαν το πρώτο τους γιο.

Η Ριάνα αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο Super Bowl 2023

Ο σύντροφός της βρισκόταν επίσης εκεί, χορεύοντας παράλληλα μαζί της ή τραβούσε βίντεο. «Δεν μπορώ καν να το εξηγήσω. Οταν επιστρέφεις σπίτι κάθε μέρα είναι σαν να πηγαίνεις στον παράδεισο. Είμαι τόσο ευγνώμων» είπε πρόσφατα ο A$AP Rocky στον Ζέιν Λόου (Zane Lowe) του Apple Music 1.

Για 13 ολόκληρα λεπτά η Ριάνα ενθουσίασε τους θαυμαστές της με την ερμηνεία της σε αγαπημένα τραγούδια. Στην συνέχεια η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κόκκινο δερμάτινο μακρύ puffer παλτό «Alaïa» ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με χιλιάδες πυροτεχνήματα να φωτίζουν τον ουρανό της Αριζόνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος