Η Όπρα Γουίνφρεϊ στοχεύει στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει λάβει αρκετές σημαντικές συνεντεύξεις, από τον Λανς Άρμστρονγκ μέχρι τον Μάικλ Τσάκσον. Ωστόσο, κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τη συνάντησή της με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έδωσε στους θεατές μια ματιά στη ζωή πίσω από τους τοίχους του παλατιού. Αλλά η Γουίνφρεϊ μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα μία μεγάλη συνέντευξη αυτή με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears).

Η ποπ σταρ πρόκειται να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της, «The Woman in Me», στις 24 Οκτωβρίου, οπότε η συνέντευξη θα είναι συγχρονισμένη για την προώθηση του βιβλίου. Είναι μια συνέντευξη που κάθε δημοσιογράφος στο Χόλιγουντ θέλει να πάρει και σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό ΟΚ! της προσφέρονται «σημαντικά χρηματικά ποσά» για να την πραγματοποιήσει.

Όπως αναφέρεται η Γουίνφρεϊ έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με άλλους δημοσιογράφους καθώς προσπάθησε να μιλήσει με την Σπίαρς και τον Νοέμβριο του 2021 μετά την άρση επιτήρησης της από τον πατέρα της. Τότε η χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη καθώς η ποπ σταρ προσπαθούσε να βρει τις ισορροπίες της.

Ωστόσο η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί μέσα στον επόμενο μήνα καθώς τα χρονικά όρια για την προετοιμασία της συνέντευξης στενεύουν.

Πηγή, που επικαλείται το περιοδικό, πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς για την Σπίαρς ώστε να είναι σε θέση να δώσει μία ολοκληρωμένη συνέντευξη. «Η πρόταση «συνέντευξης» παραμένει περίπλοκη για την Μπρίτνεϊ που συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις μιλώντας σε αγνώστους εκτενώς για προσωπικές πτυχές της ζωής της», σημείωσε η πηγή. «Το τραύμα δεν έφυγε μέσα σε μια νύχτα μόνο και μόνο επειδή τελείωσε η περίοδος επιτήρησης» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος