Η Κοτιγιάρ «κλέβει» τον τέως της Μπελούτσι

Array

Ο Βενσάλ Κασέλ, πρώην σύζυγός της Μόνικα Μπελούτσι -και πατέρας των δυο παιδιών τους- , βρήκε τον έρωτα σε μία άλλη γνωστή ηθοποιό βραβευμένη με Όσκαρ. Όχι μόνο αυτό, αλλά την είδε να τον παρατά για άλλον άντρα, ελληνικής καταγωγής και ξεκίνησε επανάσταση για να την ξανακερδίσει. Η γυναίκα σκάνδαλο δεν είναι άλλη από τη Μαριόν Κοτιγιάρ… ή καλύτερα, την αυτοκράτειρα Κλεοπάτρα. Ναι, ο Κασέλ υποδυόμενος τον Ιούλιο Καίσαρα στη νέα ταινία του πραγματικού συζύγου της Μαριόν Κοτιγιάρ (Γκιγιόμ Κανέ) βρίσκεται σε περίοδο επαναπροσδιορισμού της σχέση τους καθώς εκείνη, κατά το σενάριο πάντα, έχει βρει νέο εραστή με υψηλές δόσεις καψαϊκίνης στον οργανισμό του (αφού το όνομα του είναι «Ταμπάσκος»).

Η Κοτιγιάρ «κλέβει» τον τέως της Μπελούτσι

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στη νέα περιπέτεια του Αστερίξ, «Αστερίξ και Οβελίξ: Στο δρόμο για την Κίνα», που θα κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Γαλλία μέσα στον Φεβρουάριο. Εμπνευσμένο από το χιούμορ των Ουντεζό και Γκοσινί, το ζευγάρι ανταλλάσσει μηνύματα με περιστέρια που τελειώνει γρήγορα η μπαταρία τους και μπλεκει σε παρεξηγήσεις, καθώς χρησιμοποιούν τεχνολογία του σήμερα με υλικά του τότε. Συγκεκριμένα ένας από τους χαρακτήρες φέρει ένα όνομα με λατινικό άκουσμα, ο Andi-Virus. O δε ασιάτης ανταγωνιστής λέγεται Dan Sing Queen (παράφραση του γνωστού τραγουδιού των Abba).

Όσο για την Μπελούτσι, που έχει περάσει σε νέα περίοδο της ζωής της, τρέφει μεγάλο θαυμασμό για την Κοτιγιάρ και είναι φίλες στην πραγματική ζωή… άρα, με χαρά θα της παραχωρούσε τον πρώην της, καθώς μαλιστα ξέρει εκ του ασφαλούς πόσο ερωτευμένη είναι με τον νυν της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος