Η πρωταγωνίστρια του «Όζαρκ» και «Inventing Anna» συμφώνησε με τη σκηνοθέτιδα των «The Royal Hotel» και «The Assistant» Kitty Green να ολοκληρώσουν την τριλογία με μια ακόμα ταινία.
H Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) είχε δεχτεί πολύ καιρό πριν τις τηλεοπτικές επιτυχία της την πρόταση να παίξει στο The Assistant, ρόλος που της χάρισε εξαιρετικές κριτικές. Το «Royal Hotel», που έκανε πρόσφατα την Ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Σαν Σεμπαστιάν, έχει βρει διανομή στην Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες. Μέχρι τότε θα ακολουθήσει η προβολή της στο Φεστιβάλ του Λονδίνου, από το οποίο θα σας κάνουμε ανταπόκριση τις επόμενες μέρες. Εκεί η σκηνοθέτις θα κάνει μάλιστα και master class.
Η ταινία καταπιάνεται με την ιστορία δύο κοριτσιών που ταξιδεύουν στην επαρχιακή Αυστραλία και εργάζονται σε ένα μπαρ με σκοπό να μαζέψουν χρήματα και να απολαύσουν το υπόλοιπο των διακοπών τους κάπως πιο κεντρικά στην ίδια ήπειρο. Δυστυχώς, στο μπαρ οι θαμώνες θα κάνουν τη ζωή τους κόλαση.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος