Η ΕΡΤ «σώζει τον πλανήτη» και προβάλλει την πρώτη σειρά 3D animation ελληνικής παραγωγής

Array

Η πολυβραβευμένη σειρά “Save your Planet” αρχίζει να προβάλεται από τις 8 Οκτωβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την ΕΡΤ (την ΕΡΤ-2 συγκεκριμένα) και την ψηφιακή πλατφόρμα ΕΡΤflix.

Πρόκειται για την 1η σειρά 3D animation που έγινε στην Ελλάδα, με δημιουργό τον Τάσο Κότσιρα και εταιρεία παραγωγής τη Nurbs productions. Έχει οικολογικό-εκπαιδευτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες.

Η ΕΡΤ «σώζει τον πλανήτη» και προβάλλει την πρώτη σειρά 3D animation ελληνικής παραγωγής

Με όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο, η σειρά παρουσιάζει τα σημαντικότερα οικολογικά προβλήματα της εποχής μας και δείχνει απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής και την καθημερινότητά μας που ενισχύουν την οικολογική μας συνείδηση και μπορούν να έχουν αθροιστικά πολλαπλάσιο θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Το “Save the Planet” έχει επιλεγεί και βραβευθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, όπως το ANNECY στην Γαλλία (γνωστό ως τα Όσκαρ του animation) και τα GOLDEN PANDA AWARDS στην Κίνα, ενώ προβάλλεται ήδη από Broadcasters και Streaming platforms σε όλον τον κόσμο (Ευρώπη, Ασία, Αμερική).

Η ΕΡΤ «σώζει τον πλανήτη» και προβάλλει την πρώτη σειρά 3D animation ελληνικής παραγωγήςΗ σειρά είναι κομμάτι του cross platform project “Save your Planet”, που περιλαμβάνει: δυο σειρές animation, application, αλλά και τα παιδικά βιβλία, «Τα παιδιά σε αποστολή για να σώσουν την θαλάσσια ζωή» και «Τα παιδιά σε αποστολή για να σώσουν τον πλανήτη ξεκινώντας όμως πρώτα από το ίδιο τους το σπίτι».

Στόχος µας, κάθε πολίτης κοινωνός της ιδέας να «σώσει τον πλανήτη».

Τα παιδιά είναι το µέλλον, τα παιδιά θα σώσουν τον πλανήτη!

Η ΕΡΤ «σώζει τον πλανήτη» και προβάλλει την πρώτη σειρά 3D animation ελληνικής παραγωγής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος