Οι Encardia καλωσορίζουν το φθινόπωρο

Την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», στο Άλσος Αιγάλεω, το συγκρότημα των Encardia θα προσφέρει στους φίλους της μουσικής όμορφες, παλιές και καινούριες μελωδίες, τραγουδώντας και χορεύοντας για τον έρωτα και υμνώντας τη χαρά.

Με κιθάρες, βιολιά και κύμβαλα αλαλάζοντα, οι Encardia υποδέχονται το φθινόπωρο με μια ακόμα μουσική γιορτή.

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ (ταμείο) και 12 Ευρώ (προπώληση)
Σημείο: Ανοιχτό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» ( Οδός Θηβών & Δαρδανελλίων Τηλ. 210 5310542, 2105907060). Μετρό στάση Αιγάλεω.

Λίγα λόγια για τους Encardia:

Oι encardia είναι ένα ελληνικό συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας. Δημιουργήθηκαν το 2004 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει περισσότερες από τετρακόσιες ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία, Αλγερία και Γαλλία. Έχουν εκδώσει πέντε δίσκους μέχρι στιγμής και έχουν αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όχι μόνο για τη δισκογραφία αλλά και για τη μοναδική σχέση που έχουν με το κοινό όταν βρίσκονται επί σκηνής.

Έχουν συνεργαστεί και δισκογραφικά αλλά και σε ζωντανές εμφανίσεις με τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της κατωιταλικής μουσικής (G. Avantaggiato, R. Licci, E. Castagna, C. Villani, E. Pagliara, D. Durante, τα συγκροτήματα ghetonia, malalingua, mala agapi, arakne mediterranea κ.α.) καθώς και με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Ξυδάκης, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Φοίβος Δεληβοριάς, Αργύρης Μπακιρτζής, Κώστας Θωμαΐδης, Βασίλης Λέκκας, Klaudia Delmer, Χρίστος Τσιαμούλης, ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης, οι συνθέτες Γ. Βούκανος και Ν. Πλατύραχος, η συμφωνική ορχήστρα του δήμου Αθηναίων κ.α. Αξιοσημείωτη είναι η εμφάνιση του συγκροτήματος με το Βετεράνο Giovanni Avantaggiato στο φεστιβάλ «La notte della taranta» (Corigliano, Ιταλία), παρουσία 120.000 θεατών. Τη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, κατέγραψε ο σκηνοθέτης Άγγελος Κοβότσος στο ντοκυμαντέρ με τίτλο «encardia, η πέτρα που χορεύει» (2012). Η ταινία αυτή απέσπασε θεαματικά το βραβείο κοινού στην κατηγορία “Ελληνική παραγωγή – μεγάλου μήκους”στο 14ο φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ Α.Ε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος