Η Ελένη Ράντου στο «Στούντιο 4»: Πήγα σε επτά κηδείες στη δεύτερη καραντίνα – Ένιωθα τον θάνατο παντού

Array

«Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε. Δεν μπορώ να προσποιηθώ κάτι άλλο. Όταν κάτι σε τσακίζει, σε τσακίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η ταλαντούχα και μία εκ των πιο αγαπημένων ηθοποιών του ελληνικού κοινού, Ελένη Ράντου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4».

«Πέρυσι δεν πήγα πουθενά, κλείστηκα. Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε. Μου φαινόταν τόσο ψέμα όλο αυτό, δεν μπορώ το παραμύθι. Όταν κάτι με ζορίζει, με ζορίζει», είπε η Ελένη Ράντου τονίζοντας ότι «Το σίριαλ εδώ στην ΕΡΤ είχε γυριστεί από πριν, μετά κλείστηκα και κάποια στιγμή είπα ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει να κάνω. Κι έγραψα αυτή την παράσταση μέσα στην καραντίνα («Το πάρτυ της ζωής μου» στο θέατρο Διάνα)».

Η ηθοποιός σημείωσε την αγανάκτησή της κατά την περίοδο της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, λέγοντας «Ένιωθα θάνατο παντού, και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχασα πάρα πολλούς φίλους, σε 7 κηδείες πήγα. Δεν προκλήθηκαν όλες από κορονοϊό. Βούλιαξα, βούλιαξα πολύ άσχημα. Ήταν η απώλεια πολύ έντονη».

Πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι «όμορφες δουλειές γεννιούνται μέσα σε στιγμές απόγνωσης και απελπισίας», ενώ με χιούμορ σχολίασε την αντίδραση του ο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος της είπε αστειευόμενος ότι «Μην ανησυχείς, εγώ είμαι εδώ να σε… απελπίζω».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος