Η απάντηση των Måneskin για τα περί χρήσης ναρκωτικών την ώρα των πανηγυρισμών

Ένα ενδιαφέρον περιστατικό σημειώθηκε με τους Måneskin, τους νικητές της φετινής Eurovision. και συγκεκριμένα με μια εικόνα λίγων δευτερολέπτων που απεικονίζει τον τραγουδιστή Damiano να σκύβει πάνω στο τραπεζάκι του. Για ένα σχετικά μικρό διάστημα προκλήθηκε σάλος στα social media εφόσον υπήρξε η υποψία πως ο Damiano έκανε χρήση ναρκωτικών εν ώρα διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκκλήσεις για τον αποκλεισμό του συγκροτήματος από την Eurovision.

Σε ερώτημα που του απευθύνθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου από Σουηδό δημοσιογράφο, ο τραγουδιστής Damiano απάντησε πως εκείνη την στιγμή έσκυψε επειδή ο κιθαρίστας είχε σπάσει ένα ποτήρι, λέγοντας μάλιστα πως ‘δεν κάνω χρήση ναρκωτικών, σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό’. Μια θέση που ισχυρίστηκαν και μέσω του επίσημου account τους στο Instagram, κάνοντας μάλιστα λόγω και για πρόθεση να κάνουν τεστ για να αποδείξουν την παρεξήγηση:

“Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι για το τι λένε μερικοί άνθρωποι σχετικά με το ότι ο Damiano έκανε χρήση ναρκωτικών. Είμαστε πραγματικά κατά των ναρκωτικών και δεν χρησιμοποιούμε ποτέ κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να υποστούμε τεστ, γιατί δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε τη μουσική μας και είμαστε τόσο χαρούμενοι για τη νίκη μας στη Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη. Το Rock’n Roll δεν πεθαίνει ποτέ. Σας αγαπάμε.”

Η απάντηση των Måneskin για τα περί χρήσης ναρκωτικών την ώρα των πανηγυρισμών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος