Η “Αντιγόνη” του Σοφοκλή στο 5ο ΓΕΛ Νίκαιας- Ρέντη

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 8μμ στο 5ο Γενικό Λύκειο Νίκαιας-Ρέντη (Άγγελου Σικελιανού και Βεργίνας), θα παρουσιαστεί η “Αντιγόνη” του Σοφοκλή, από το μαθητικό «Εργαστήριο πολυτροπικών δραστηριοτήτων» του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η παράσταση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και του τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι διοργανωτές μας θυμίζουν το τελευταίο ανέφικτο «επιχείρημα» της Αντιγόνης στην αδιαλλαξία του Κρέοντα ήταν τα λόγια της: «Δεν γεννήθηκα για να μισώ, αλλά για να αγαπώ», επισημαίνοντας ότι “Αυτό, ας είναι το επιμύθιο του παράτολμου εγχειρήματός μας”.

Η “Αντιγόνη” του Σοφοκλή  στο 5ο ΓΕΛ Νίκαιας- Ρέντη

Διανομή
Αντιγόνη: Βαγγελίτσα Τσιμήτρη. Κρέων: Πασχαλίνα Γιαννάκη. Ισμήνη: Χριστίνα-Ειρήνη Λιόλιου. Ευρυδίκη: Σταυρίνα Βάια. Φύλακες: Ηλιάνα-Μαριτίνα Τζιάφα & Μαλαματή Καμπούρη. Αίμων: Γιώργος Μυτελέτσης. Τειρεσίας: Διονύσης Ντουράκογλου. Άγγελος-Εξάγγελος: Πάμελα Πετάλι. Παιδί (οδηγός Τειρεσία): Καλλιόπη Τσιανάκα. Χορός: Κατερίνα Νταλαμπέκου (Κορυφαία 1), Έλενα Κορινιώτη (Κορυφαία 2), Δήμητρα Γιάντσιου, Καλλιόπη Τσιανάκα, Μαρία Τσιανάκα, Δήμητρα Καλαϊτζή, Ιωάννα Ντόντη, Γιάννης Γκολέμας.

Διδασκαλία: Νικόλαος Γραίκος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος