Η Αμάντα Γεωργιάδη σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Τυρκουάζ Χαλί της Eurovision – Δείτε τις φωτογραφίες

Η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 66η Eurovision, όπως όλοι οι καλλιτέχνες από τις 40 χώρες που λαμβάνουν μέρος στον Διαγωνισμό, εμφανίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής 8 Μαΐου στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο μαγευτικό παλάτι La Venaria Reale στο Τορίνο της Ιταλίας.

Από το Τορίνο ο Αγης Μενούτης μάς μεταφέρει τι λένε για την ελληνική συμμετοχή, για το φαβορί, την Ουκρανία αλλά και για τα παρατράγουδα, που δεν έλειψαν και φέτος….

Με την εμφάνιση των φετινών συμμετεχόντων στο Τυρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet), που έχει αλλάξει χρώμα από κόκκινο λόγω του χορηγού της διοργάνωσης, δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 66ης Eurovision.

Η Αμάντα Γεωργιάδη σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Τυρκουάζ Χαλί της Eurovision – Δείτε τις φωτογραφίες
Εντυπωσίασε και η παρουσία της Κυπριακής αποστολής με την Ανδρομάχη στο Τυρκουάζ Χαλί @ EBU / ANDRES PUTTING

Σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, φορώντας ένα εκθαμβωτικό φόρεμα, μια δημιουργία της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη, η Αμάντα Γεωργιάδη περπάτησε στο Τυρκουάζ Χαλί, συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και με τους Ιταλούς παρουσιαστές της εκδήλωσης, όπως και οι άλλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό. Η Ελλάδα εμφανίστηκε 30ή ανάμεσα στις 40 συμμετέχουσες χώρες.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων, οι δημοσιογράφοι κάθε χώρας βρίσκονταν σε booths, τα οποία ήταν κατά μήκος του Τυρκουάζ Χαλιού και σε απόσταση μεταξύ τους. Οι καλλιτέχνες περπάτησαν με μάσκα, την οποία έβγαζαν μόνο για να μιλήσουν με τους δημοσιογράφους και να φωτογραφηθούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος