Γουίλ Σμιθ: Δεκαετής ποινή για το χαστούκι στον Κρις Ροκ – Αποκλείστηκε και από τα Όσκαρ

Η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή βαριάς ποινής στον διάσημο ηθοποιό Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ειδικότερα, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει στον ηθοποιό την είσοδο σε οποιαδήποτε εκδήλωση της αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, συμπεριλαμβανομένης της τελετής των Όσκαρ, για τα επόμενα 10 χρόνια.

«Η 94η τελετή απονομής των Όσκαρ προοριζόταν να είναι μια γιορτή για όλους εκείνους στον χώρο μας που έκαναν απίστευτο έργο τη χρονιά που πέρασε», δήλωσαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ντέιβιντ Ρούμπιν και ο διευθύνων σύμβουλος Ντον Χάντσον. «Ωστόσο, αυτές οι στιγμές επισκιάστηκαν από την απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά που είδαμε από τον κ. Σμιθ επί σκηνής», υπογράμμισαν.

Ο 52χρονος αμερικανός ηθοποιός είχε χαστουκίσει τον παρουσιαστή Κρις Ροκ επί σκηνής, στη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, αντιδρώντας σε προσβλητικά σχόλια που έκανε ο Ροκ για τη σύζυγό του.

Πέντε ημέρες μετά το επεισόδιο ο Γουίλ Σμιθ παραιτήθηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητούσε «συγγνώμη» από τον Κρις Ροκ, τους διοργανωτές των Όσκαρ, τους συναδέλφους του και τους θεατές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος