Γιατί συγκινήθηκε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο «Μουσικό κουτί» του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Το «Μουσικό κουτί» την Κυριακή 3 Μαρτίου ήταν αφιερωμένο στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, με καλεσμένους τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μπάση και τη Μελίνα Κανά, που τίμησαν, με όλη τους την αγάπη, τον κορυφαίο στιχουργό ερμηνεύοντας εμβληματικά τραγούδια του.

Ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον τραγουδοποιό και συμπαρουσιαστή της εκπομπής «Μουσικό Κουτί», Νίκο Πορτοκάλογλου.

«Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει! Να είσαι καλά» είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο κλείσιμο της συνέντευξης με τον σπουδαίο στιχουργό.

«Ευχαριστώ και εγώ το ίδιο για σένα. Εμένα όμως με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το άγγιγμα, αυτά που είπαμε, η αγάπη που βγαίνει. Αγαπάτε όχι μόνο το τραγούδι, αλλά τους ανθρώπους που απευθύνεται το τραγούδι» ανταπάντησε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ο Πορτοκάλογλου ξέσπασε σε δάκρυα, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του. «Δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί πολύ, όπως και όλοι μας», είπε φορτισμένος συναισθηματικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος