Ghostbusters III: με νέο τίτλο και ανανεωμένη διάθεση

Ήταν άξιο περιέργειας πως οι φαντασματοφάγοι (Ghostbusters) με 295 και 215 εκατομμύρια δολάρια κέρδη από το πρώτο και δεύτερο μέρος, (αλλά και με ένα reboot του franchise το 2016 που έφερε στα ταμεία 229 εκατομμύρια δολάρια), θα επανέρχονταν με την τρίτη αριθμητικά συνέχεια (και όσους είναι ακόμα εν ζωή συντελεστές), κερδίζοντας τους προϋπάρχοντες φαν αλλά και νεότερο κοινό.

Όλα δείχνουν πως τα κατάφεραν.

Στο τρίτο μέρος που πλέον ονομάζεται «Ghostbusters: Legacy» (αρχικά θα ονομαζόταν Ghostbusters III και στη συνέχεια Ghostbusters Afterlife, αλλά το στούντιο θεώρησε και τους δύο τίτλους περιοριστικούς για το νεανικό κοινό) εμφανίζονται (όχι για πολύ μεγάλη χρονική διάρκεια) οι Ernie Hudson, Dan Aykroyd, Bill Murray και Sigourney Weaver. Στο cast έχει προστεθεί ο κάτοχος του τίτλου του πιο σέξι άντρα στον κόσμο, ο Paul Rudd αλλά και οι Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Logan Kim, Celeste O’Connor.

Ghostbusters III: με νέο τίτλο και ανανεωμένη διάθεση

Σε αντίθεση με τις άλλες ταινίες που κέρδιζαν την πρώτη θέση στο Box-Office, το νέο Ghostbusters έφτασε στη δεύτερη θέση αλλά με άξιο αναφοράς ανταγωνισμό. Την πρώτη θέση κατέκτησε το «Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός» με 27 εκατομμύρια δολάρια, ακολούθησε με 25 εκατομμύρια δολάρια το «Ghostbusters: Legacy», την τρίτη θέση κατέκτησε το «Ο Οίκος Γκούτσι» με 14 εκατομμύρια δολάρια, ενώ για 4η εβδομάδα βρίσκονται στο Top-5 οι Εternals στην 4η θέση.

Ghostbusters III: με νέο τίτλο και ανανεωμένη διάθεσηΗ τρίτη συνέχεια των Ghostbusters είχε αρχικά προγραμματιστεί να γυριστεί 20 χρόνια πριν, όμως ούτε οι συγκυρίες το επέτρεπαν, ούτε το σενάριο ικανοποιούσε την παραγωγό εταιρία. Η γυναικεία απόδοση των θρυλικών περιπετειών 5 χρόνια πριν όμως, άναψε το πράσινο φως και έτσι από την Πέμπτη, η νέα ταινία των Ghostbusters θα προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Για την ιστορία, ο Harold Ramis, ο 4ος της ομάδας των Ghostbusters, δυστυχώς έφυγε από τη ζωή το 2014 και έτσι δεν έγινε το όνειρο του πραγματικότητα: Να κάνει μια ακόμα ταινία του αγαπημένου του franchise. Το ότι είχε ήδη δεχτεί την πρόταση για να συμμετέχει σε πιθανή επαναφορά της ταινίας στη μεγάλη οθόνη, το κάνει ακόμα πιο λυπηρό για τους λάτρεις της σειράς ταινιών. (Αυτός που για χρόνια αντιστεκόταν στην πρόταση ήταν ο Bill Murray).

Ghostbusters III: με νέο τίτλο και ανανεωμένη διάθεση

Όσο για τον Rick Moranis, που και αυτός είχε έναν χαρακτηριστικό ρόλο στις προηγούμενες ταινίες, εδώ και 25 χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένεια του, χαρίζοντας σπάνια τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων. Απέχοντας από το 1996, (τότε έχει να παίξει στον κινηματογράφο τελευταία φορά στο «Δύο Άσπονδοι Φίλοι» μαζί με τον Tom Arnold), είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα και θα επανέλθει κινηματογραφικά, αλλά για άλλο reboot, αυτό του «Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά» (1996), με τίτλο εργασίας «Shrunk» και πιθανή ημερομηνία εξόδου το 2023.

Ghostbusters III: με νέο τίτλο και ανανεωμένη διάθεση

Για την ιστορία να πούμε ότι οι Ghostbusters, όπως αναφέρεται και στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Movies that Made Us», είχε θεωρηθεί μια ανόητη ιδέα που ακόμα και αν μεταφερόταν στη μεγάλη οθόνη δεν θα έκανε καμία εμπορική επιτυχία. Μέχρι σήμερα αυτή η ταινία χαρίζει κέρδη υψηλά στο στούντιο που την ανέλαβε και τους δημιουργούς, όχι μόνο από τις κινηματογραφικές ταινίες, τα γκάτζετ, τα βιντεοπαιχνίδια αλλά και από τις τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων που εμπνεύστηκαν από τις ταινίες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος