Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Μουσικό αφιέρωμα για τη «Δική μας μεταπολίτευση» με οικοδεσπότη τον Διονύση Σαββόπουλο

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου τιμά την επέτειο των 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας προσκαλώντας τον Διονύση Σαββόπουλο να δημιουργήσει μια μουσική γιορτή – αφιέρωμα στις 8 και 9 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Σπουδαίοι ερμηνευτές, αναγνωρισμένοι δεξιοτέχνες μουσικοί, υπό την ενορχήστρωση του Γιώτη Κιουρτσόγλου  και τη χορωδία της ΕΡΤ, εστιάζουν σε μουσικούς σταθμούς της περιόδου 1973-1983.

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις δυο μεγάλες συναυλίες που θα δοθούν στο Ηρώδειο την Δευτέρα και Τρίτη, 8 και 9 Ιουλίου, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλο έχει κληθεί να δημιουργήσει ένα μουσικό αφιέρωμα στην περίοδο της Μεταπολίτευσης με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από αυτή. 


Έχοντας δίπλα του σπουδαία ονόματα της μουσικής σκηνής θα ταξιδέψουν το κοινό στις μεγάλες μουσικές επιτυχίες από το 1973-1983, αλλά και τραγούδια που έχουν συνδεθεί με αυτή την φάση της πολιτικής ζωής της χώρας μας. 


Τους καλλιτέχνες θα συνοδεύσουν πέρα από τους εκλεκτούς μουσικούς και η χορωδία της ορχήστρας της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Παπαπέτρου. 


Την μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, ενώ και οι δυο συναυλίες « Η δίκη μας Μεταπολίτευση» είναι ήδη sold out. 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος