«Ευχή»: Μια νέα πριγκίπισσα της Disney γεννιέται στη μεγάλη οθόνη – Τα τραγούδια της ταινίας

Στις 23 Νοεμβρίου, όσοι ευχήθηκαν να δουν τη νέα ταινία της Disney, θα έχουν εκπληρώσει την ευχή τους. Η ταινία «Ευχή» μας συστήνει την 17χρονη Άσα, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, την κατσίκα της Άσα, τον Βαλεντίνο και το Σταρ, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Άσα, με μια ευχή της, στη Γη.

Ας γνωρίσουμε μέσα από τα πρωτότυπα τραγούδια την πολυαναμενόμενη ταινία.

Στο τραγούδι που ακολουθεί, η βραβευμένη με Όσκαρ Ariana DeBose, μέσω της ηρωίδας που υποδύεται, υπερβαίνει τις προσωπικές προσδοκίες και κάνει μια ευχή ανώτερη και οικουμενική.

Ο Κρις Πάιν υποδύεται έναν δυνάστη που ικανοποιεί ναι μεν κάποιες ευχές στους συμπολίτες του Rosas αλλά στην πραγματικότητα θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και έναν επιβεβλημένο σεβασμό.

Ξανά η Ariana DeBose εμφανίζεται σε αυτό το τραγούδι για να μας συστήσει και την πόλη και τον ηγεμόνα που περιμένει να γίνεις 18 για να πραγματοποιήσει μια ευχή σου [που στην πραγματικότητα μάλλον είναι κατάρα].

Μια καλύτερη γνωριμία με το cast της ταινίας γίνεται μέσα από το επόμενο τραγούδι.

Και εδώ μπορείτε να δείτε το ελληνικό τρέιλερ της ταινίας:

Για όσους έχουν ακόμα περιέργεια του τί γίνεται στο «Ευχή», είμαστε εδώ για να σας τη λύσουμε. Στο animation «Ευχή» (Wish) μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, η Άσα, κάνει μια ευχή που θα απαντηθεί από μια κοσμική δύναμη με ατελείωτη ενέργεια, το Σταρ. Μαζί, η Άσα και το Σταρ αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Rosas, τον Βασιλιά Μαγκνίφικο, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος