Eurovision: Ο Φ. Ευαγγελινός στην ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή (video)

Η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη θα λάβει μέρος στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision που θα γίνει την Πέμπτη. Ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στο Ρότερνταμ, Άγις Μενούτης, μίλησε με τους χορευτές της ελληνικής αποστολής που έχουν ετοιμάσει κάτι μοναδικό, υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού. Ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί με τον θεσμό της Eurovision και τις ελληνικές συμμετοχές τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης ότι θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τέσσερις χορευτές που συνοδεύουν τη Στεφανία στη σκηνή γιατί, όπως ανέφερε, χωρίς το ταλέντο τους, το ήθος τους και τον επαγγελματισμό τους δεν θα γινόταν αυτό που είχε στο μυαλό του.

Ο κ. Ευαγγελινός πρόσθεσε ότι είναι κάτι πρωτότυπο, που δεν έχει ξαναγίνει live στη Eurovision κι εξέφρασε την επιθυμία να αρέσει αύριο στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό κοινό. Μιλώντας για τη Στεφανία είπε ότι είναι ένα λαμπερό πλάσμα με ένα υπέροχο τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου ενώ εξέφρασε ένα μεγάλω ευχαριστώ στην ΕΡΤ γιατί όπως εξήγησε προβάλλει τον νέο κόσμο. “Η Στεφανία είναι ένα νέο παιδί και πρέπει να δίνουμε χώρο στους νέους για να ‘ανθίζουν’ και να παρουσιάζουν τα όνειρά τους. Γιατί είναι ένα όνειρο το να έρθεις στη Eurovision και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένα μικρό μέρος αυτού του ονείρου” κατέληξε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει την Πέμπτη, στις 22:00, σε  απευθείας μετάδοση από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας, τον β’ ημιτελικό της 65ης Eurovision. Στον σχολιασμό και την παρουσίαση θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Eurovision: Ο Φ. Ευαγγελινός στην ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή (video)
AP Photo/Peter Dejong
Eurovision: Ο Φ. Ευαγγελινός στην ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή (video)
AP Photo/Peter Dejong

Πηγή: ΕΡΤ, Αποστολή στο Ρότερνταμ: Άγις Μενούτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος