Eurovision 2022: Οι πρόβες ολοκληρώνονται, τα τεχνικά προβλήματα παραμένουν ― Η ΕΡΤ στο Τορίνο (video)

Κλίμα από το ιστορικό κέντρο του Τορίνο της Ιταλίας, όπου η ελληνική συμμετοχή με την Αμάντα Γεωργιάδη πραγματοποιεί τις τελευταίες πρόβες, μετέφερε ο απεσταλμένος της ΕΡΤ, Άγις Μενούτης στην εκπομπή «Με νέα ματιά», λίγες μόνο ημέρες πριν από τους ημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision.

Τα τεχνικά προβλήματα ωστόσο παραμένουν, ενώ η αγωνία ολοένα και αυξάνεται.

Την Παρασκευή, η Σουηδία ήταν ανάμεσα στις συμμετοχές, που αντιμετώπισαν προβλήματα στη διάρκεια της πρόβας. Οι συνεχείς τεχνικές δυσκολίες έχουν προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών αποστολών.

Με αυστηρό μήνυμα της, η ΕBU προειδοποιεί όλους όσοι επιτίθενται δημόσια, ακόμα και μέσω διαδικτύου, στους Διοργανωτές του φετινού Διαγωνισμού.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τα σοβαρά επίπεδα διαδικτυακής επίθεσης, που απευθύνονται σε όσους εργάζονται σκληρά για την παραγωγή του φετινού διαγωνισμού, μεταξύ άλλων και μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών. Όποιος ξεπερνά τα όρια της καταχρηστικής συμπεριφοράς, θα μπλοκάρεται αμέσως και θα καταγγέλλεται» αναφέρεται σχετικά.

Τα παράπονα ξεκίνησαν από τα τεχνικά προβλήματα που παρουσίασε η σκηνη, εξαναγκάζονται αρκετές εθνικές αποστολές να αλλάξουν εντελώς τη σκηνική τους παρουσία, προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό και απογοήτευση στις καλλιτεχνικές τους ομάδες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος