Eurovision 2021: Κατεβάστε το Eurovision App και κάντε το χειροκρότημά σας να ακουστεί στο Ρόττερνταμ!

Ποτέ δεν ήσασταν πιο κοντά στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, από όπου κι αν βρίσκεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να “τηλεμεταφερθείτε” στο Ahoy Arena στον ημιτελικό της Πέμπτης 20 Μαΐου και στον τελικό του Σαββάτου 22 Μαΐου, είναι να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή της Eurovision στο κινητό σας.

  • Για συσκευή iOS εδώ
  • Για συσκευή Android εδώ

Εκτός από όλες τις τελευταίες ειδήσεις και αποκλειστικό περιεχόμενο για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες, η εφαρμογή διαθέτει επίσης όλα τα τραγούδια, τους στίχους, τις selfies των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στη διοργάνωση, αλλά και έξτρα δυνατότητες για να συμμετέχετε ενεργά στο θέαμα…

Μπορείτε πλέον να χειροκροτήσετε όποιο τραγούδι σας αρέσει, πατώντας όσες φορές θέλετε το κουμπί χειροκροτήματος για τα πρώτα δυόμισι λεπτά της παρουσίασής του στον Διαγωνισμό. Με τον τρόπο αυτό, επηρεάζετε προσωπικά το πόσο δυνατό θα είναι το χειροκρότημα που ακούνε οι καλλιτέχνες και οι θεατές σε όλο τον κόσμο μετά από την εμφάνιση κάθε χώρας.

Η εφαρμογή είναι επίσης ο ευκολότερος τρόπος να ψηφίσετε μέσω SMS ή κλήσης τη χώρα που επιθυμείτε να αναδειχθεί νικήτρια στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στον β’ ημιτελικό, την Πέμπτη 20 Μαΐου, στις 22:00, καθώς και τον Τελικό, το Σάββατο 22 Μαΐου, επίσης στις 22:00.

Κάντε τη φωνή σας να μετρήσει και κατεβάστε την εφαρμογή!

Μην ξεχνάτε ότι:

Όλες τις φάσεις του Διαγωνισμού της Eurovision μπορείτε να τις παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, (o Δημήτρης Μεϊδάνης θα βρίσκεται στο studio του Δευτέρου με εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών), διαδικτυακά από το ertnews.gr, καθώς και το ERTFLIX. Οι επισκέπτες της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ θα μπορούν να δουν απευθείας τη διοργάνωση από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, πατώντας την ένδειξη «LIVE». Στην πλατφόρμα θα βρίσκονται διαθέσιμα, λίγες ώρες μετά τη μετάδοσή τους, όσα έγιναν και στις τρεις φάσεις του Διαγωνισμού στο Ahoy Arena.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος