Eurovision 2021: Η Στεφανία ενώνει τη φωνή της με τη WWF σε ένα ηχηρό μήνυμα για τον πλανήτη

Λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021, η Στεφανία ενώνει τη φωνή της με εκατομμύρια ανθρώπους από όλον τον κόσμο για να στείλει ένα μήνυμα δράσης για τη φύση και τη διαφορετικότητα στο πλαίσιο της δράσης #VoiceForThePlanet.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WWF Greece (@wwfgreece)

Eurovision και WWF ενώνουν τις φωνές τους

O διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision και το WWF ενώνουν φέτος τις φωνές τους υπέρ της διαφορετικότητας στον πλανήτη και τη φύση. Eurovision 2021: Η Στεφανία ενώνει τη φωνή της με τη WWF σε ένα ηχηρό μήνυμα για τον πλανήτηΟ παγκοσμίου φήμης DJ και Πρεσβευτής του WWF, Armin van Buuren, εγκαινίασε τη συνεργασία αλλάζοντας τα διάσημα φώτα Erasmus Bridge του Ρότερνταμ σε πράσινο στις 15 Μαΐου, ενώ ενθαρρύνει τον κόσμο να ενώσει τη φωνή του για τον πλανήτη, χρησιμοποιώντας και ένα από τα τραγούδια του.

@wwfAre you ready to join the ##VoiceForThePlanet ##EurovisionChallenge with @arminvanbuuren ? ##ESC2021 @eurovision♬ original sound – WWF


Φέτος είναι η ευκαιρία μας, οι παγκόσμιοι ηγέτες καλούνται να πάρουν ιστορικές αποφάσεις για τη φύση και το κλίμα. Είμαστε η τελευταία γενιά που προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πορεία.

Και όπως λέει η Στεφανία στο βίντεο που ακολουθεί: “Ο κόσμος επιτέλους αναγνωρίζει ότι ο πλανήτης μας είναι μόνο ένας και πρέπει να τον προστατεύσουμε”.

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν ένα εκατομμύριο φωνές στον ιστότοπο που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση: voicefortheplanet.eu.

Η συλλογή αυτή των φωνών θα παρουσιαστεί στους παγκόσμιους ηγέτες στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τη βιοποικιλότητα τον Οκτώβριο του 2021, καθώς και στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή τον Νοέμβριο.

Ένωσε κι εσύ τη δική σου φωνή για τον πλανήτη!

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος