Eurovision made in USA: Η AleXa από την Οκλαχόμα νίκησε στο πρώτο American Song Contest

Μετά από οκτώ διαγωνιστικές εβδομάδες που ανέδειξαν 56 απίστευτες μουσικές σκηνικές εμφανίσεις από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, έχουμε τον νικητή του πρώτου Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού: την AleXa από την Οκλαχόμα!

Eurovision made in USA: Η AleXa από την Οκλαχόμα νίκησε στο πρώτο American Song Contest

Συνδυάζοντας τις βαθμολογίες από μια κριτική επιτροπή 56 μελών καθώς και την ψηφοφορία του κοινού, ήταν το δυναμικό τραγούδι K-pop Wonderland που κέρδισε εννέα άλλους άξιους ανταγωνιστές στο American Song Contest.

Με οικοδεσπότες την Kelly Clarkson και τον Snoop Dogg, ο διαγωνισμός περιλάμβανε συμμετοχές και από τις 50 πολιτείες, πέντε υπερπόντιες περιοχές και την πρωτεύουσα του έθνους. Αντικατοπτρίζοντας την ποικιλομορφία των Ηνωμένων Πολιτειών, παρουσιάστηκε μια μεγάλη ποικιλία ειδών που κυμαίνονται από K-pop έως country και από blues έως techno και go-go.

Eurovision made in USA: Η AleXa από την Οκλαχόμα νίκησε στο πρώτο American Song Contest
@NBC

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού, που προβλήθηκε στο NBC, δεν στηρίζεται απλώς στο πολύ επιτυχημένο format του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, αλλά έχει από πίσω του μία σουηδοαμερικανική ομάδα με βαθιές ρίζες τόσο στη Eurovision, όσο και στη Junior Eurovision και το Melodifestivalen, συμπεριλαμβανομένου του καλλιτεχνικού διευθυντή της Eurovision Christer Björkman και του Διευθυντή Παραγωγής Ola Melzig.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος