Έρχεται το 3ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου: Οι Μονόλογοι της Λήδας

Το Διεθνές Κινηματογραφικό φεστιβάλ Αγρινίου: Οι Μονόλογοι της Λήδας ξεκίνησε το 2020, και από τότε δημιουργήθηκε ένα «νέο κύμα» παραγωγής ταινιών στο Αγρίνιο, από την ομάδα του καλλιτεχνικού διευθυντή του, σκηνοθέτη, Γιώργου Λουριδά. Το φεστιβάλ διαθέτει πλέον τμήμα παρουσίασης ταινιών που γυρίστηκαν στην πόλη, με εστίαση στους κινηματογραφικούς μονολόγους και την ιστορία της.

Η Sophie Blondy, σκηνοθέτης της ταινίας “Tell me Iggy”, αφιερωμένης στον πατέρα της punk rock, Iggy Pop, έρχεται στο Αγρίνιο για το 3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ: Οι Μονόλογοι της Λήδας του και θέλει να γνωρίσει από κοντά αυτό το «νέο κινηματογραφικό ρεύμα» που δημιουργήθηκε.

Έρχεται το 3ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου: Οι Μονόλογοι της Λήδας

Εκτός από την παρουσία της στην προβολή της ταινίας, σε μάθημα που θα δώσει η ίδια, θα μιλήσει για το πώς μπορεί ένας κινηματογραφιστής να έρθει σε επαφή με μεγάλους σταρ και να τους προσεγγίσει για να κάνει ταινίες.

Επίσημος καλεσμένος του φεστιβάλ είναι και ο Herve Cohen, που μέσα απ’ το ντοκιμαντέρ του “Life Underground” (ένα μωσαϊκό από ιστορίες ανθρώπων στα μετρό του κόσμου) θα μας μιλήσει για το πώς έπεισε απλούς ανθρώπους να του πουν τις ιστορίες τους και για το πως βρήκε χρηματοδότηση για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Έρχεται το 3ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου: Οι Μονόλογοι της Λήδας

Το διπλό masterclass που θα παρουσιάσουν δωρεάν οι δυο τους στις 19/6 (την επόμενη μέρα μετά τη λήξη του φεστιβάλ) θα έχει εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό θέσεων και θα είναι αποκλειστικά για κατόχους εισιτηρίων του φεστιβάλ. Όσοι κλείσουν εισιτήρια πρώτοι και δηλώσουν συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας θα έχουν προτεραιότητα.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ.

Δήλωση συμμετοχής για το masterclass εδώ.

Δείτε το trailer του Φεστιβάλ:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος