Έρχεται ντοκιμαντέρ για τους Nickelback – Ποιος είναι ο λόγος που δέχονται τόσο μίσος;

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο θα κάνει τον Σεπτέμβριο το ντοκιμαντέρ «Hate to Love: Nickelback». Ο σκηνοθέτης Λι Μπρουκς δήλωσε ότι είναι, «αιώνια ευγνώμων για το συγκρότημα που επέτρεψε να καταγράψουμε αυτήν την καταπληκτική ταινία. Υπήρχαν στιγμές που δεν πίστευα ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα».

Οι Nickelback είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της μουσικής, νούμερο ένα και εμπορικότερο στον Καναδά, το οποίο για περισσότερες από δύο δεκαετίες ήταν στο επίκεντρο ατέλειωτων αστείων και διαδικτυακών συζητήσεων, οι εχθροί του οποίου αγαπούν να μισούν.

Στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ τα μέλη της μπάντας μιλούν ειλικρινά για το πώς είναι να δέχονται τόσες επικρίσεις με τον κιθαρίστα Ράιαν Πικ να λέει χαρακτηριστικά, «κανείς δεν παίρνει κιθάρα για να γίνει το πιο μισητό συγκρότημα στον κόσμο». «Προσπαθούμε να γελάμε με αυτό. Μπορούμε να γελάμε περίπου σε ποσοστό 90%. Κάποια από αυτά τα σχόλια πονάνε» προσθέτει ο αρχηγός Τσαντ Κρέγκερ.

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει επίσης πώς το μίσος έχει αμβλυνθεί σταδιακά τα τελευταία χρόνια. Το συγκρότημα μάλιστα έγινε viral στο TikTok πέρυσι για βίντεο του 2014.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος