Έλενα Τοπαλίδου: «Για να αντιμετωπίσω τις διατροφικές διαταραχές σταμάτησα το χορό, έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε ένα βράδυ»

Η Έλενα Τοπαλίδου, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Στουντιο 4» στην ΕΡΤ και μίλησε για τον αγώνα που έδωσε με την διατροφική διαταραχή και για την «απελευθέρωση» που ένιωσε όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η Έλενα Τοπαλίδου, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Στουντιο 4» στην ΕΡΤ και μίλησε για τον αγώνα που έδωσε με την διατροφική διαταραχή και για την «απελευθέρωση» που ένιωσε όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα.

«Με ξεκούρασε πάρα πολύ στη ζωή μου όταν κατάλαβα ότι είμαι ένας απλός άνθρωπος, που θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τα πράγματα που ονειρεύεται και αγαπάει. Αυτό έχει απαλύνει πάρα πολύ την ψυχή μου και τη σχέση μου με τους άλλους. Ήμουν ο χειρότερος κριτής του εαυτού μου», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τοπαλίδου, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Αναφερόμενη στην οικογένειά της δήλωσε πως: «Οι γονείς μου μαρτύρησαν μαζί μου. Η μητέρα μου μού στάθηκε πάρα πολύ, είναι και τώρα εδώ. Και ο πατέρας μου, απλώς εκείνος είναι πιο κλειστός και λιγομίλητος άνθρωπος».

Η ηθοποιός μίλησε και για την περίοσο της ζωής της που αντιμετώπιζε διατροφικές διαταραχές. «Υπήρξε η περίοδος της ζωής μου με την αναμέτρηση που είχα με το φαγητό. Ξέρουμε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε τέτοιες καταστάσεις δεν θα βοηθηθεί εάν ο ίδιος δε βάλει κάτω τα πράγματα», δήλωσε.

Η Έλενα Τοπαλίδου αναφέθηκε επίσης στην περίοδο που κατάλαβε πως έπρεπε να «μηδενίσει» τα πάντα, ώστε να καταφέρει να βρεί ξανά την ισορροπία της. «Όταν αποφάσισα να τα λήξω όλα και κατάλαβα ότι κάτι πολύ μαύρο συμβαίνει στην καθημερινότητά μου, παράτησα τον χορό και έφυγα από τη Θεσσαλονίκη σε μία νύχτα. Σιγά-σιγά μηδένισα. Το κατάλαβα μόνη μου, είχα κάνει 1-2 προσπάθειες με ψυχολόγους αλλά δεν είχα βοηθηθεί ιδιαίτερα», περιγράφει η ηθοποιός.

«Με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, γιατί βρέθηκα να είμαι χωρίς ιδιότητες. Ήμουν τίποτα και είναι πολύ παράξενο να είσαι ξαφνικά άγραφο. Απλά περπατούσα στους δρόμους της Αθήνας και δεν ήξερα τι ήθελα να είμαι. Ήταν πάρα πολύ απελευθερωτικό. Έχω πολλή δύναμη μέσα μου τελικά», εξομολογείται κλείνοντας η Έλενα Τοπαλίδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος