Έκθεση φωτογραφίας στην πλατεία Χαλανδρίου από 8/6 έως 18/6/2018

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, που διοργανώνουν ο Δήμος Χαλανδρίου και το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στην έκθεση, που θα διαρκέσει μέχρι και την Δευτέρα 18 Ιουνίου, παρουσιάζονται στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, στον χώρο της παιδικής χαράς, 72 έργα των ερασιτεχνών φωτογράφων που συμμετείχαν στα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Δήμου Χαλανδρίου στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Χαλανδρίου: “Η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η πρώτη αυτή διοργάνωση των εργαστηρίων καλλιτεχνικής φωτογραφίας «Ο Λόγος στην Εικόνα», με εισηγητή τον Μπάμπη Κουγεμήτρο, και «Φωτο-ιστορίες Δρόμου», με εισηγητή τον Θανάση Σταυράκη, καθώς και ο ζήλος με τον οποίο εργάστηκαν όλοι/ες οι συμμετέχοντες/ουσες οδηγούν στη συνέχιση της διεξαγωγής τους και κατά την επόμενη χρονιά.

Με την επιλογή της κεντρικής πλατείας της πόλης ως χώρου προβολής των έργων τονίζεται η σημασία της φωτογραφίας στην καθημερινότητά μας αλλά και η δύναμά της για τη βελτίωση του αστικού τοπίου. Οι φωτογραφίες από το Χαλάνδρι κατά την υπαίθρια έκθεσή τους γίνονται οι ίδιες ένα ζωντανό κομμάτι της πόλης μας στο πιο πολυσύχναστο σημείο της.

Ανοιχτή και προσβάσιμη όλο το εικοσιτετράωρο στους/τις κατοίκους και τους/τις φίλους/ες της πόλης Η φωτογραφία στην πόλη μας δίνει την ευκαιρία να δούμε το αστικό τοπίο μέσα από την καλλιτεχνική ματιά νέων δημιουργών αλλά και να γνωρίσουμε το αποτέλεσμα της πολιτιστικής δραστηριότητας μιας ολόκληρης περιόδου στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Ύστερα από ομόφωνη απόφαση των δημιουργών τους, οι φωτογραφίες που περιλαμβάνει η έκθεση θα παραχωρηθούν στον Δήμο Χαλανδρίου για να κοσμήσουν δημόσια κτήρια και αίθουσες της πόλης μας”.

Info
Η φωτογραφία στην πλατεία
Εγκαίνια: Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, 7 μ.μ.
Διάρκεια: Παρασκευή 8/6 έως και Δευτέρα 18/6/2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ