Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «στην Πόλη»

Από τη Δεύτερα 9 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, και ώρες 17.30 -21.00, θα λειτουργεί η έκθεση Φωτογραφίας «στην Πόλη», τα εγκαίνια της οποίας θα γίνουν την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 στις 19.30. Η έκθεση γίνεται στο χώρο του Ιωνικού Συνδέσμου στη Νέα Ιωνία Αττικής

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο Ιωνικός Σύνδεσμος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα “στην Πόλη”.
Συμμετέχουν οι:
Γρηγόριος Βλασσάς
Αικατερίνη Κορωναίου
Βασίλειος Βλασσάς
Μαρκέλλα Μιχαλάκη
Ιωάννης Βλασσάς
Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Βέλλης

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα «στην Πόλη»Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου του Ιωνικού Συνδέσμου.
Οι συμμετέχοντες στην έκθεση επισκέφθηκαν την Κωνσταντινούπολη με στόχο να συγκροτήσουν τη δική του φωτογραφική κατάθεση, για τον τόπο και τους ανθρώπους της. Εδώ ο “μύθος της Ρωμιοσύνης”, τους διαπερνά. Στη ματιά τους, η Αγία Σοφία και τα άλλα επιβλητικά αρχιτεκτονήματα ζωντανεύουν το μεγαλείο του Βυζαντίου, ενώ η ζωή των κατοίκων και οι ασχολίες τους, ανακαλούν στην μνήμη τους, τους αγώνες του Έθνους, τότε που διαφυλάσσονταν οι αξίες του Ελληνισμού».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος