Συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Θερινό Θέατρα Ν. Ιωνίας Βόλου

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στις συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους μαζί με μια παρέα νέων καλλιτεχνών. Με μια παράσταση που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρυσι για λίγες παραστάσεις  στην Ελλάδα και την Κύπρο, αγαπήθηκε πολύ και αγκαλιάστηκε από το κοινό αλλά λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει αλλού. Φέτος, θα επανέλθει με ανανεωμένο πρόγραμμα και εξαιρετικούς μουσικούς στις 15 Ιουνίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας Βόλου.

Καλεσμένοι του Μάριου Φραγκούλη είναι τρεις πολύ ξεχωριστοί ερμηνευτές της νεότερης γενιάς: η Δήμητρα Σελεμίδου, η Μυρτώ Βασιλείου και ο Βασίλης Κούρτης.

Ο Έλληνας ερμηνευτής που έχει συμπράξει στην 30χρονη πορεία του με μερικές από τις πιο σημαντικές ορχήστρες στον πλανήτη συγκλονίζοντας το κοινό στη Σκάλα του Μιλάνου, στο Royal Albert Hall και σε δεκάδες άλλες αίθουσες από την Αμερική ως την Ασία, παρουσιάζει  μία ανθολογία από σπουδαία κομμάτια ξένων και Ελλήνων συνθετών.

Από τους Nicola Piovani, Luciο Dalla, Jose Maria Cano, Michel Legrand και Cole Porter έως τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο, την Ελένη Καραΐνδρου , τον Νίκο Αντύπα και την Ευανθία Ρεμπούτσικα, περνώντας από τον βαθύ λόγο του Νίκου Γκάτσου, του Μάνου Ελευθερίου, του Παρασκευά Καρασούλου και της Λίνας Νικολακοπούλου, το πρόγραμμα συγκεντρώνει εμβληματικά και αγαπημένα τραγούδια.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν πέντε εξαιρετικοί μουσικοί, οι οποίοι θα εμπλουτίσουν τον ήχο των τραγουδιών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος