Μουσική βραδιά με τους Opera Chaotique στο Αστεροσκοπείο

Οι Tenorman και Voodoo Drummer (Opera Chaotique) προσκαλούν τους φίλους της μουσικής σε ένα καλοκαιρινό event κάτω από τα άστρα, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στον Λόφο των Νυμφών (Λόφο του Αστεροσκοπείου) στο Θησείο.

Το κοινό, εκτός από το να απολαύσει τη μουσική εκδήλωση, θα έχει την ευκαιρία να παρατηρήσει τον καλοκαιρινό ουρανό από το Τηλεσκόπιο Δωρίδη στην Πνύκα, καθώς και τον πλανήτη Δία που θα ανατέλλει μετά την παράσταση. Καλεσμένες της βραδιάς, η Φιόρη – Αναστασία Μεταλληνού και η Eύα Γαλογαύρου.

Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται από τους προγόνους του και παρουσιάζει ένα κωμικοτραγικό χαοτικό, Διονυσιακό Καμπαρέ. Στο δεύτερο μέρος της παράστασης οι Opera Chaotique παρουσιάζουν απόσπασμα από την παράσταση τους «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο ελληνόφωνο album τους καθώς και ιστορίες για τη κρυφή ζωή των Ελλήνων ποιητών, πάντα σε συνδυασμό με μουσικές διασκευές και αλληλεπίδραση με το κοινό.

Πληροφορίες για την εκδήλωση

  • Το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία καθήμενο και στον χώρο θα καλυφθεί το 70% της χωρητικότητας.
  • Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό.

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Ώρα Έναρξης: 21:15

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από το Αστεροσκοπείο:

10.00-14.00 Τρίτη ως Παρασκευή
και 21:00 – 22:30 Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3490160, 210 3490055 και 210 3490036

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Αστεροσκοπείου Αθηνών

Οι Opera Chaotique

Έχουν ηχογραφήσει ως τώρα 3 αγγλόφωνα άλμπουμ και ετοιμάζουν ένα ελληνόφωνο. Στη διάρκεια 9 χρόνων καλλιτεχνικής πορείας έχουν εμφανιστεί σε μεγάλα φεστιβάλ, θέατρα και καλλιτεχνικούς χώρους σε 19 χώρες του κόσμου.

Έχουν πραγματοποιήσει sold out εμφανίσεις στην Εθνική Λυρική Σκηνή και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα (Δ. Σαββόπουλος, Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Πασχαλίδης κα) και από τον υπόλοιπο κόσμο (Nouvelle Vague, The Tiger Lillies , Ojos de Brujo κ.α.).

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των Opera Chaotique και την ιστοσελίδα τους στο Facebook 

Φωτογραφίες:Opera Chaotique

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ