Ένα «Ταξίδι στη Γονεϊκότητα» για νέους γονείς στο Γκολφ Γλυφάδας

Μία όμορφη εκδήλωση με τίτλο «Ταξίδι στη Γονεϊκότητα» ετοιμάζει ο Δήμος Γλυφάδας, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, με θέμα ποίκιλα ζητήματα που απασχολούν τους νέους γονείς. Η εκδήλωση παίρνει αφορμή από την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, ύστερα από την απόφαση του ΟΗΕ το 2012 να αφιερωθεί μία ημέρα στους γονείς για τη σημασία του ρόλου τους στην κοινωνία.

Μέσα από έναν βιωματικό περίπατο ο οποίος θα λάβει χώρα από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι, στο Γκολφ στη Γλυφάδα, οι γονείς θα έρθουν σε επαφή με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, οι οποίοι θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες για όλα όσα τους απασχολούν σχετικά με τα παιδάκια που έφεραν πρόσφατα στον κόσμο ή θα φέρουν στο εγγύς μέλλον. Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται, επίσης,  επαγγελματίας μαία η οποία θα δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τον τοκετό στις μέλλουσες μαμάδες.

Είναι μια διοργάνωση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Φαιναρέτη. Όσοι έχετε παιδιά έως 2 ετών ή θα γίνετε γονείς προσεχώς, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή τηλεφωνικά έως την Παρασκευή 3/6.

Τηλέφωνο Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γλυφάδας:

210 9647021 (από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος