Εκατομμύρια αναμένεται να χάσει η Adele από τις ακυρώσεις των συναυλιών της

Το πρόβλημα στις φωνητικές της χορδές, ανάγκασε την βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Adele να μείνει εκτός σκηνής, ακυρώνοντας τις δύο μεγάλες προγραμματισμένες συναυλίες της, με της οποίες θα ολοκληρώνονταν η περιοδεία της, “Finale”.

Οι ματαιώνεις αυτές συναυλίες αναμένεται να της στοιχίσουν πολλά εκατομμύρια, καθώς δεν χάνει μόνο χρήματα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων, αλλά και κέρδη από τις πωλήσεις οπτικοακουστικού υλικού (DvD) που θα κυκλοφορούσε στην αγορά, εφόσον οι δυο συναυλίες που ακυρώθηκαν επρόκειτο να μαγνητοσκοπηθούν.

Για την κινηματογράφηση των συναυλιών στο Γουέμπλεϊ, το Σάββατο και την Κυριακή, είχε προσληφθεί ένα πολυπληθές τηλεοπτικό συνεργείο με 100 κάμερες που θα απαθανάτιζαν το «Adele Live 2017: The Finale».

Ο Ματ Άσκεμ ο οποίος σκηνοθέτησε βίντεο για τους Muse και τους Take That, είχε αναλάβει την ευθύνη να δημιουργήσει το πιο επιτυχημένο DvD του είδους.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής ήλπιζαν πως θα κέρδιζαν εκατομμύρια από τις πωλήσεις του DvD σε όλον τον κόσμο.

Στην ιστοσελίδα της, η Adele ανάρτησε ένα απολογητικό σημείωμα, με το οποίο ζητά συγνώμη από τους θαυμαστές της για την ακύρωση των δύο μεγάλων της συναυλιών. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει γίνει γνωστό, αν οι συναυλίες στο Γουέμπλεϊ θα πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή στο μέλλον ή όχι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος