Δημοτικός κινητός κινηματογράφος στην Πάτρα – «Ψάχνοντας τον Sugarman»

Σημαντική είναι η κοινωνική προσφορά του κινητού κινηματογράφου του Δήμου Πατρέων που την Κυριακή 27 Ιουνίου στις 9.30 μμ στο Γηροκομειό, στο πλαίσιο της ενότητας του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου στην πλατεία «Απόστολου Κυδωνιάτη» θα πραγματοποιηθεί η τρίτη και τελευταία προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Ψάχνοντας τον Sugarman».

Όπως αναφέρει ο Δήμος Πατρέων: «Η ταινία στις δύο προηγούμενες προβολές της οι οποίες έγιναν στο πλαίσιο της ενότητας ξάφνιασε και συγκίνησε το κοινό, «οδηγώντας» το να ανακαλύψει τον πιο άγνωστο-διάσημο μουσικό στον κόσμο, τον Σίξτο Ροντρίγκεζ.
Η απίστευτη ιστορία του Ροντρίγκεζ διεγείρει συναισθήματα και σκέψεις, παρακολουθώντας την έμπνευση, την ελπίδα, την επιτυχία, την διασημότητα, την ίδια τη ζωή, και την απίθανη μουσική του.

Η προβολή στη Βούντενη
Στην προτελευταία «στάση» της στην Πάτρα, η ταινία προβλήθηκε στην Βούντενη, με τους φίλους του κινηματογράφου να εντυπωσιάζονται από τους συγκινητικές μελωδίες του Σίξτο Ροντρίγκεζ και τους προφητικούς του στίχους, την αναζήτησή του και το πώς αυτός κατόρθωσε να αλλάξει τελικά το μουσικό τοπίο της χώρας του.
Την ταινία προλόγισε το μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό Χριστίνα Κλωνιζάκη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος