Δήμος Μαρκοπούλου: Συναυλίες και παραστάσεις δωρεάν για το κοινό καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού – Το πρόγραμμα

Ένα πλούσιο και ποιοτικό πολιτιστικό πρόγραμμαγια το καλοκαίρι προσφέρει και φέτος ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Στο πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προτιμήσεων, περιλαμβάνει μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, εκδηλώσεις και αφιερώματα που θα συντροφεύουν τις ζεστές νύχτες του Ιουλίου και του Αυγούστου τους πολίτες και επισκέπτες, και μάλιστα δωρεάν.

Οι Πολιτιστικοί – Λαογραφικοί Σύλλογοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος για να διαδοθεί το έργο που επιτελούν στον τοπικό πολιτισμό.

Οι χώροι που θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις είναι έτοιμοι να υποδεχθούν το κοινό: το Ανοιχτό Θέατρο «Σάρα» Μαρκοπούλου, η Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, το Λιμάνι Πόρτο Ράφτη, η Παραλία Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς και τα αγαπημένα μνημεία της περιοχής του Δήμου: ο Ανεμόμυλος και ο πρόσφατα ανακαινισμένος Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Μαρκοπούλου θα πλημμυρίσουν από χαμόγελα και ψυχαγωγία για άλλη μια χρονιά.

Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, αντί εισιτηρίου

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αναμένει την προσφορά όλων μας, σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, στις εκδηλώσεις στις οποίες υπάρχει το διακριτικό σήμα.

Δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος