Διεθνής έκθεση και συμπόσιο κεραμικής στο Πήλιο

Από τις 6 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθεί στο Μαλάκι Πηλίου, η 11η Διεθνής έκθεση κεραμικής τέχνης, καθώς και το 8ο Συμπόσιο Ελλήνων Καλλιτεχνών Κεραμιστών.

Από το 1999, η οικογένεια Ανετόπουλου πραγματοποιεί διεθνείς εκθέσεις και διεθνή συμπόσια κεραμικής. Τα συμπόσια διαρκούν δέκα ημέρες, όπου δέκα Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες δημιουργούν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έργα γλυπτικής-κεραμικής. Τελικός στόχος η γνωριμία των καλλιτεχνών μεταξύ τους, η ανταλλαγή απόψεων γύρω από την τέχνη, αλλά και η «διάδοση» της αγάπης για την κεραμική και όχι μόνο.

Η Διεθνής έκθεση κεραμικής και το Συμπόσιο για το 2015 πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου «Μαγνήτων Κιβωτός» και σε συνδιοργάνωση με τους εξής φορείς: Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας, Δήμο Βόλου, Επιμελητήριο Μαγνησίας, Δήμο Νοτίου Πηλίου, Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών Αγγειοπλαστών και Σύνδεσμο Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Μαγνησίας.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, και ώρα 11:30

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ