Μία πρωτότυπη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους & Ιπποκράτους) στις 6μμ τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016.
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών (ΣΕΜ) του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνουν τη διαπολιτισμική εκδήλωση “Πολιτισμών… Γεύσις!”
-Κεντρική ομιλία με θέμα «Διάλογος Πολιτισμών» από την Πρόεδρο του Ελληνικού Νεανικού Παιδικού Πανεπιστήμιου Ελλάδος κ. Παρασκευή Παπαγιάννη.
-Θεατρικό δρώμενο με τίτλο “Όλοι στο ίδιο τρένο…” από την ομάδα εφήβων Γαλατσίου “Οι νέοι μπορούν ν’ αλλάξουν τον κόσμο”, με συντονίστρια την ShirinYoussefianMaanian.
Επίσης θα συμμετάσχουν σύλλογοι από Αίγυπτο (مصر), Αλβανία (Shqipëria), Αφρική (Afrika), Ρουμανία (România), Ρωσία (Россия) και Ελλάδα, οι οποίοι θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς, μουσικές και τραγούδια και θα προσφέρουν τοπικά εδέσματα!
Ειδικότερα στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν η Ομοσπονδία Αλβανικών Συλλόγων στην Ελλάδα, η Ένωση Αφρικανών Γυναικών, η Ένωση Αιγυπτιωτών Ελλήνων, η Ένωση Ρουμάνων Γυναικών Ελλάδος, ο Ρώσικος Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος «Μπεριόζκα» και το Χορευτικό & Πολιτιστικό Εργαστήρι «Χοροπατήματα».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος