Διαγωνισμός: Συναυλία στο Ηρώδειο «Εδώ Λιλιπούπολη» – Τα τραγούδια ― Το Δεύτερο μοιράζει προσκλήσεις για Δευτέρα 19 και Τρίτη 20/7

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου προσκαλεί τις Λιλιπουπολίτισες και τους Λιλιπουπολίτες σε μια μοναδική συναυλία.

Από το Σάββατο 17 Ιουλίου έως και το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Ιουλίου 2021, κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις δύο συναυλίες “Εδώ Λιλιπούπολη. Τα τραγούδια.”

Η θρυλική ραδιοφωνική σειρά που συνδέθηκε με την εποχή του Μάνου Χατζιδάκι στο Τρίτο Προγράμμα της ΕΡΤ (1976-1980) και μεγάλωσε ως σήμερα γενιές και γενιές, ξαναζωντανεύει στο Ηρώδειο και μας παρασύρει στον κόσμο των αγαπημένων τραγουδιών, σε στίχους της Μαριανίνας Κριεζή και μουσική Νίκου Κυπουργού, Δημήτρη Μαραγκόπουλου, Λένας Πλάτωνος και Νίκου Χριστοδούλου. Τραγουδούν η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Δώρος Δημοσθένους, η Λένια Ζαφειροπούλου και ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος. Τους συνοδεύουν η παιδική-νεανική χορωδία Rosarte και ορχήστρα από 17 μέλη του μουσικού συνόλου Ventus Εnsemble. Τη μουσική διεύθυνση και την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Νίκος Χριστοδούλου.

Διαγωνισμός: Συναυλία στο Ηρώδειο «Εδώ Λιλιπούπολη» – Τα τραγούδια ―  Το Δεύτερο μοιράζει προσκλήσεις για Δευτέρα 19 και Τρίτη 20/7

Για πρώτη φορά, ορισμένα τραγούδια της Λιλιπούπολης θα αποδοθούν στη νοηματική γλώσσα από τη χορωδία Rosarte, σε διδασκαλία του κέντρου εκμάθησης Νοηματικής γλώσσας «Πολυχώρος Κιβωτός».

Οι ακροάτριες και οι ακροατές που θα κερδίσουν τις προσκλήσεις θα ειδοποιηθούν μέσω inbox.

Μπορείτε στη σελίδα FB και στο Instagram του Δεύτερου με ένα σχόλιο για να δηλώσετε συμμετοχή

Οι καλοκαιρινές εκπλήξεις στο Δεύτερο συνεχίζονται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος