Critics Choice Awards 2023: Έχασε το βραβείο αλλά κέρδισε την αναγνώριση η Κριστίνα Άπλγκεϊτ

Array

Η αγαπημένη ηθοποιός Κριστίνα ‘Απλγκεϊτ (Christina Applegate), έδωσε το «παρών» στην τελετή των «Critics Choice Awards 2023» που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λος ‘Αντζελες, στην πρώτη εμφάνισή της σε βραβεία μετά την ανακοίνωσή της ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας την άνοιξη του 2021. Η 51χρονη ηθοποιός που έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο δύσκολα πέρασε το τελευταίο διάστημα δεν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί αλλά φωτογραφήθηκε στα παρασκήνια της τελετής.

Η κωμική ηθοποιός που παρεβρέθηκε στην τελετή με την κόρη της ήταν υποψήφια στην κατηγορία καλύτερης ηθοποιού σε κωμική σειρά για τη συμμετοχή της στη σειρά «Dead to Me», ένας ρόλος που όπως είχε δηλώσει στο Variety ίσως είναι ο τελευταίος για εκείνη, αφού η πάθησή της τη δυσκολεύει αρκετά.

«Είχα μια απίστευτα δύσκολη χρονιά και σήμερα αυτό με έκανε να χαμογελάσω, είχε γράψει η ηθοποιός στο twitter για την υποψηφιότητά της.

Σημειωτέον ήταν η τρίτη υποψηφιότητα της ηθοποιού στα συγκεκριμένα βραβεία για την ερμηνεία της ως Τζεν Χάρντινγκ στην τηλεοπτική σειρά «Dead to Me», σύμφωνα με το People.

Πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός βραβεύτηκε με αστέρι στη λεωφόρο του Χόλιγουντ γεγονός που την είχε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Η ηθοποιός του «Μarried with children» που πριν από μερικά χρόνια είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή μιλάει συχνά για τη μάχη που δίνει με την ασθένεια, αποκαλύπτοντας ότι έχει πάρει 18 κιλά τον τελευταίο ενάμισι χρόνο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, People

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος