Change Makers – Fashion: The Road Ahead – Το δεύτερο συνέδριο της Vogue Greece στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Array

Η Vogue Greece διοργανώνει στις 8 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το δεύτερο διεθνές συνέδριο Change Makers – Fashion: The Road Ahead προσκαλώντας σύγχρονους leaders και σημαντικές προσωπικότητες που μας εμπνέουν να μοιραστούν τις ιστορίες και τις εμπειρίες τους, ανοίγοντας νέου ορίζοντες. Το τοπίο της μόδας μεταβάλλεται ξεκάθαρα πια προς ένα πιο συμπεριληπτικό μέλλον. Έννοιες όπως η βιωσιμότητα, τα NFTs, το inclusivity, ακόμα και η ενσυναίσθηση, ωθούν την βιομηχανία προς μία νέα κατεύθυνση, αντιπροσωπεύοντας περισσότερο τον πραγματικό κόσμο γύρω μας και αναθεωρώντας την καταναλωτική συμπεριφορά.

Οι νέοι changemakers δεν διακρίνονται μόνο για το ταλέντο ή τις ηγετικές ικανότητες. Έχουν ενσυναίσθηση, αφουγκράζονται την κοινωνία, αγωνίζονται για ίσες ευκαιρίες.  Εκφράζονται μέσα από την μοναδικότητά τους, έχοντας αφήσει το αποτύπωμά τους και διεκδικούν μια ουσιαστική αλλαγή, αναδιαμορφώνοντας τη μόδα με νέους όρους.

Η Vogue Greece καλωσορίζει στη σκηνή του Change Makers – Fashion: The Road Ahead τον κορυφαίο shoe designer και δημιουργό του ομώνυμου οίκου Christian Louboutin, τον iconic σχεδιαστή Jean Paul Gaultier,  τον creative director του οίκου Balmain Olivier Rousteing,  την ηθοποιό και ακτιβίστρια Sarah Rafferty, μαζί με άλλους σημαντικούς ομιλητές και συντονιστές διεθνούς κύρους.

Το συνέδριο Change Makers – Fashion: The Road Ahead εστιάζει σε βασικούς πυλώνες όπως τα NFTs, η θέση των brands στο metaverse, ο δρόμος για πιο βιώσιμες λύσεις στη μόδα, τα trends, το ελληνικό στοιχείο που συνεχίζει να κατακτά κορυφές, αλλά και το πόσο συνδεμένη είναι πάντα η μόδα με το σινεμά. Change Makers – Fashion: The Road Ahead – Το δεύτερο συνέδριο της Vogue Greece στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η Sharon Stone δεν θα παρευρεθεί στο συνέδριο της Vogue Greece για λόγους υγείας

Η Vogue Greece και η Καθημερινή, ανακοινώνουν πως η Sharon Stone δυστυχώς δεν θα καταφέρει να παρευρεθεί στο δεύτερο διεθνές συνέδριο της Vogue Greece, για αιφνίδιους λόγους υγείας που δεν της επιτρέπουν να ταξιδέψει στην Αθήνα την παρούσα χρονική στιγμή, όπως και η ίδια μοιράστηκε μέσα από το Instagram της. H Στόουν είναι η προσωποποίηση της γυναικείας δύναμης και ανθεκτικότητας, μια απόδειξη ότι ποτέ δεν είναι αργά να υψώσεις τη φωνή σου και να μιλήσεις, με στόχο ένα πιο φωτεινό αύριο και θα ερχόταν στην Αθήνα ως Guest of Honor του συνεδρίου.

Η Vogue Greece και η Καθημερινή εύχονται από καρδιάς ταχεία ανάρρωση στην ηθοποιό. Η ίδια εξομολογήθηκε, μέσα από ένα story στο Instagram, πως διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο. Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της ότι οι γιατροί βρήκαν στο σώμα της έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο».Change Makers – Fashion: The Road Ahead – Το δεύτερο συνέδριο της Vogue Greece στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η πρωταγωνίστρια του Hollywood ανέφερε ότι, αρχικά, πήρε μία λανθασμένη διάγνωση για την υγεία της, που είχε σαν αποτέλεσμα να υποβληθεί σε ένα αχρείαστο χειρουργείο το οποίο δεν έλυσε το πρόβλημα. Μάλιστα, έλαβε δύο φορές επισκληρίδιο, καθώς υπέφερε από φρικτούς πόνους. Η 64χρονη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει μία ακόμα ιατρική γνώμη, καθώς οι πόνοι της χειροτέρευαν. Ο δεύτερος γιατρός τής είπε ότι έχει έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο, ο οποίος πρέπει να αφαιρεθεί. Η Στόουν ακύρωσε το ταξίδι της στην Αθήνα, όπου θα παρευρισκόταν μεθαύριο 8 Νοεμβρίου στο συνέδριο της Vogue. Η ηθοποιός μέσα από την ανάρτηση, παροτρύνει ειδικά τις γυναίκες να παίρνουν πάντα και δεύτερη γνώμη καθώς, όπως τόνισε «μπορεί να σώσει τη ζωή σας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος