Αυλαία για το πρόγραμμα « Όλη η Αθήνα μία Σκηνή» – Τελευταία εβδομάδα 25 έως 31 Ιουλίου

Array

Κορυφώνεται την εβδομάδα 25-31 Ιουλίου το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Όλη η Αθήνα μια Σκηνή», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΠΑΝΔΑ.

Για το τελευταίο διάστημα, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, αναφέρει πως: «Το θέατρο Κολωνού συνεχίζει να αποτελεί βασικό σημείο συνάντησης, με αφετηρία τη μουσικοθεατρική παράσταση «Τα άνθη της καταστροφής» σε σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 25.7.

Την θεατρική σκυτάλη παίρνει την Τετάρτη 27.7, το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν με την μουσικοθεατρική παράσταση «Οι Παστρικές» σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Την Πέμπτη 28.7 θα απολαύσουμε τον μπασίστα, συνθέτη, μουσικό του κόσμου Πέτρο Κλαμπάνη σε μία μοναδική συναυλία, ενώ την Παρασκευή 29.7 η ομάδα The Young Quill θα παρουσιάσει την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη σε μια μεταφορά και διασκευή για παιδιά και εφήβους.

Όμως, και το Σάββατο 30.7 πάμε στο θέατρο Κολωνού για μία μοναδική θεατρική εμπειρία με τη θεατρική μεταφορά του έργου «Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς» του Λέοντος Τολστόι σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή 31.7 και η αυλαία πέφτει με τη συναυλία «Όνειρο ήταν μα δεν το λησμονάμε», ένα αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή με τη Δημοτική Αθηναϊκή Χορωδία & Μαντολινάτα «Ο Διονύσιος Λαυράγκας» και τη Δημοτική Αθηναϊκή Εστουντιαντίνα Σμύρνης και Κωνσταντινουπόλεως «Ο Παναγής Βαϊνδιρλής – Τα Πολιτάκια», με τη συμμετοχή αγαπημένων καλλιτεχνών.

Στο θέατρο Κολωνού η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά από την ticketservises.gr

Διανομή δελτίων εισόδου θα γίνεται και δύο ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο θέατρο.

Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα εκτός από το θέατρο Κολωνού και το Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνορώσων θα φιλοξενήσει εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν το κοινό. Την Τρίτη 26.7 θα απολαύσουμε τον Ορφέα Περίδη σε μία «εκρηκτική» συναυλία, ενώ την Τετάρτη 27.7 ο Δημήτρης Ζερβουδάκης θα μας ερμηνεύσει τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο. O σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς θα παρουσιάσει, την Πέμπτη 28.7, το πρωτότυπο έργο για όλη την οικογένεια «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες»: Ο Καραγκιόζης συναντά τον Βερν! Τέλος, την Παρασκευή 28.7 η Big Band του Δήμου Αθηναίων θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της τζαζ σε μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά.

Το «μουσικό» παρόν δίνει την τελευταία εβδομάδα των εκδηλώσεων και το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων, το οποίο θα συναντήσει το κοινό τη Δευτέρα 25.7 στην πλατεία Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών».

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00
Ώρα έναρξης παιδικών παραστάσεων: 20:30

Πληροφορίες:www.opanda.gr, https://cultureisathens.gr/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος