Atopos BlahBlahBlah #PanagiotisEvangelidis

Με βασικό μέσο τον λόγο και το κείμενο η νέα ενότητα BlahBlahBlah προσεγγίζει έννοιες και θεματικές, όπως το Newdity (New Nudity), μέσα από εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, ειδικά projects, performances, workshops και αναγνώσεις. To Atopos BlahBlahBlah συνεχίζεται αύριο με τον Παναγιώτη Ευαγγελίδη και με είσοδο ελεύθερη.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας και μεταφραστής έχει διακριθεί για μια σειρά ταινίες και ντοκιμαντέρ όπως το φιλμ Λάμπουν στο Σκοτάδι (2013) και έχει συμμετάσχει με τα σενάριά του στις ταινίες Στρέλλα (2009) και Ξενία (2014) του Πάνου Κούτρα. Το πρώτο του μυθιστόρημα κυκλοφόρησε το 1993 ενώ ο ίδιος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους μεταφραστές ιαπωνικής λογοτεχνίας στη χώρα μας.

Ο Παναγιώτης Ευαγγελίδης θα βρεθεί στην Atopos σε μια συζήτηση ανοιχτή στο κοινό μαζί με μια σειρά από καλεσμένους (Άρης και Λάκης Ιωνάς (The Callas), Φοίβος Σακαλής, Άκης Καπράνος, Γρηγόρης Χατζηιωαννίδης, Μαρία Cyber, Νίκη Σωτηροπούλου, Ορέστης Πλακιάς κ.ά.) προκειμένου να σχολιάσουν και να τοποθετηθούν πάνω σε μια σειρά από ερωτήματα με θέμα το Γυμνό Σώμα, την Επικοινωνία και τη Σεξουαλικότητα στην εποχή του Facebook, του Instagram και του Tinder:

Atopos BlahBlahBlah #PanagiotisEvangelidis
c.c.Andrew Lyman
• Πώς επηρεάζεται η σχέση με το σώμα και την εικόνα μας μέσα από τις σύγχρονες ψηφιακές πλατφόρμες;
• Πόσο πιο ελεύθεροι ή χειραγωγημένοι είμαστε λόγω της ψηφιακής επικοινωνίας σε σχέση με το παρελθόν;
• Τα social media επαναπροσδιόρισαν την ερωτική επικοινωνία;
• Πώς αλλάζει η αναζήτηση της ερωτικής απόλαυσης και της πορνογραφίας λόγω της χρήσης του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Παράλληλα, η Atopos cvc θα «ξεκλειδώσει» το βράδυ εκείνο τους χώρους της για το κοινό παρουσιάζοντας συλλεκτικά έργα από την Atopos Collection. Ανάμεσά τους τα νέα κοστούμια του Βρετανού σχεδιαστή Craig Green, Mon Petit Chou της Atopos, τα οποία εντάχθηκαν πρόσφατα στη συλλογή του οργανισμού.

ΑΤΟPOS CVC
Σαλαμίνος 72 Μεταξουργείο (πλησίον σταθμών Κεραμεικού Μεταξουργείου)
www.atopos.gr / info@atopos.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος