Άρης Σερβετάλης στην ΕΡΤ: Σωσίβιο για μένα η ξυλουργική – Ορισμένα πράγματα είναι παραχώρηση Θεού (video)

Πιο ήρεμος από ποτέ, ο δημοφιλής ηθοποιός, Άρης Σερβετάλης, άνοιξε την καρδιά του στο ARTweek και μιλησε για τα παιδικά του βιώματα και την σχέση του με την ξυλουργική.

“Αυτό που απωθούσες όταν ήσουν μικρός, τώρα ανακαλύπτεις ότι έχει ενδιαφέρον. Σου έρχονται αναμνήσεις από παλιά εργαλεία με τον πατέρα σου”, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Άρης Σερβετάλης.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής, ο διακεκριμένος ηθοποιός, αναφέρθηκε στο πώς η ενασχόληση του με το ξύλο, λειτούργησε υποσυνείδητα ως ψυχοθεραπεία.

“Αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Σαν σωσίβιο ήρθε αυτή η εργασία. Το πώς αντιλαμβάνεσαι το ξύλο, την κατασκευή δεν έχει μεγάλη διαφορά ούτε από το θέατρο, ούτε από την πορεία του ανθρώπου άνθρωπο. Πώς παίρνεις μια πρώτη ύλη, αρχίζει να την πλανίζεις, να την καλλιεργείς ώστε να έρθει σε μια αρμονία”.

Πώς αντιμετωπίζει τη ζωή – Η σχέση του με το Θεό

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο αγαπημένος ηθοποιός, συμμετείχε στην ταινία της Γιελένα Πόποβιτς, «Man of God», στο ρόλο του Αγίου Νεκταρίου. Ένας ρόλος που ταίριαξε στον δημοφιλή ηθοποιό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια στράφηκε στην Εκκλησία, αναζητώντας την ηρεμία και την εσωτερικότητα στη ζωή του.

Ο Άρης Σερβετάλης, αναφέρθηκε στην εκπομπή ARTweek σε μια δύσκολη φάση της ζωής του, την οποία χαρακτήρισε ως περίοδο υπερευαισθησίας και την ενδοσκόπηση που έκανε.

Τι δήλωσε για την επιτυχία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος