Άνταμ Ντεβάιν: Οι ταινίες υπερηρώων της Marvel «σκότωσαν» την κωμωδία

Τη θεωρία του ότι οι ταινίες της Marvel και άλλες ταινίες υπερηρώων «σκότωσαν» την παραδοσιακή κωμωδία του Χόλιγουντ διατύπωσε ο Άνταμ Ντεβάιν μιλώντας στο podcast του Θίο Φον «This Past Weekend» κατά τη διάρκεια της περιοδείας του για το «The Out-Laws» του Netflix.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι, επειδή οι ταινίες της Marvel βασίζονται τόσο πολύ στο χιούμορ, κατέληξαν να γίνουν οι νέες de facto κωμικές ταινίες του Χόλιγουντ.

«Βλέπεις κωμωδίες στις μέρες μας και πιστεύεις ότι αυτό δεν είναι κωμωδία», είπε ο Ντεβάιν. «Πού είναι τα αστεία; Υπάρχουν ακόμα καλές [κωμικές] σειρές, αλλά οι κωμικές ταινίες… είναι κάτι δύσκολο. Η θεωρία μου: Νομίζω ότι η Marvel τις κατέστρεψε».

Και συμπλήρωσε: «Νιώθω ότι οι ταινίες με υπερήρωες κατέστρεψαν τις κωμωδίες επειδή πηγαίνεις στο σινεμά και περιμένεις να δεις κάτι που κοστίζει 200 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει, και οι κωμωδίες δεν είναι αυτό. Λοιπόν, λες: “Γιατί να ξοδέψω τα ίδια χρήματα για να πάω να παρακολουθήσω μια κωμωδία χαμηλού προϋπολογισμού στο σινεμά, αν μπορώ με αυτά τα χρήματα να παρακολουθήσω κάτι που αξίζει 200 εκατομμύρια δολάρια;” Και εξακολουθούν να κάνουν αυτές τις ταινίες κάπως αστείες, όπως “Θεέ μου, μιλάει αυτό το ρακούν; Αυτό είναι ξεκαρδιστικό!”. Είναι, αλλά δεν είναι πραγματική κωμωδία».

«Κάθε στούντιο έβγαζε πολλές κωμωδίες το χρόνο», σημείωσε ο ηθοποιός. «Και υπήρχαν περίπου 45 κωμωδίες στο σινεμά το χρόνο. Έτσι, κάθε εβδομάδα περίπου, υπάρχει μια νέα κωμωδία στις αίθουσες. Πέρυσι, υπήρχαν 6 ή 7. Είναι τρελό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος