Αμάντα Γεωργιάδη στην ΕΡΤ: Έτοιμο το βίντεο κλιπ για το τραγούδι της Eurovision

Η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022 στο Τορίνο της Ιταλίας, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή “Στούντιο 4” για τις προετοιμασίες εν όψει του διαγωνισμού.

Η Αμάντα βρέθηκε στη Σύμη όπου έγιναν τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ που θα “ντύσει” το τραγούδι της και έκανε γνωστό ότι σε περίπου τρεις εβδομάδες θα γίνει γνωστό το κομμάτι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Παραδέχθηκε ότι παρακολουθεί τα στοιχήματα για τη θέση που βρίσκεται η Ελλάδα, εξέφρασε τη χαρά της για τον ενθουσιασμό που υπάρχει στην Ευρώπη για την ίδια, ενώ τόνισε ότι της άρεσε πολύ το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό η Ιταλία.

Δήλωσε ότι δέκα ημέρες μετά τη Eurovision έχει εξεταστική για τη σχολή Ιατρικής, την οποία αναμένεται να τελειώσει φέτος. Μάλιστα, σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια των προβών στο Τορίνο θα πρέπει να διαβάζει.

Για τα όνειρά της είπε ότι θέλει να συνδυάσει και το τραγούδι αλλά και την ιατρική, τα οποία αγαπά εξίσου. Αποκάλυψε μάλιστα ότι σκέφτεται να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα, καθώς ο τρόπος ζωής στη χώρα μας είναι πιο όμορφος και ζεστός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος